İftar bahane unutulmamak şahane

Ramazan’ın ortalarında yoğunluk olduğu için daha önce görev yapan bir çok ilçe yöneticisinin zaman darlığından dolayı katılamadığı iftarda boş yer yoktu.

Zeytinburnu Belediye başkanı ülkemizin birlik ve beraberliğine dua edelim dedi

Ak Parti Zeytinburnu Vefa iftarında ilk konuşmayı Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın yaptı. Başkan Aydın bugüne kadar ilçe teşkilatında görev yapan bütün arkadaşlarıma bizi yalnız bırakmadıkları için hepsine teşekkür ederim. Yapacağım kısa konuşmada hadi hep beraber ülkemizin birliğine dua edelim diyen Murat Aydın,bugün bir çok komşumuza ateş düşmüş durumda.Suriye,Irak,ve Ukranya başta olmak üzere bir çok yerde kan ve gözyaşı var.Rabbim ülkemizi bu tür felaketlerden korusun dedi. İftara katılanların Amin dedikleri dualar edildi.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver Teşkilatımla gurur duyuyorum dedi

İlçe başkanı Bahattin Ünver ‘de Vefa iftarında bugüne kadar parti bünyesinde görev yapan binlerce teşkilat mensubuna teşekkür ederim kuruluşumuzda bugüne kadar katıldığımız 10 tane seçimde halkımız bizi birinci parti yapmışsa bu sizlerin çalışma ve gayretleriniz sayesinde olmuştur dedi. İnşallah ülkemizi güzel idare edecek bir koalisyon hükümeti kurulur ve  halkımıza hizmet eder diyen Ünver teşkilat olarak seçimden hemen sonra ilçedeki bir çok STK yı gezerek yapılacak bir sonraki seçim çalışmaları için bugüne kadar olduğu gibi yine her an seçim olacakmış gibi teşkilat olarak ayakta olduklarını ifade etti.

İl Başkan yardımcısı Habibe Çiftçioğlu Başer teşkilatlarımız bugün dünden daha diri dedi

Ak Parti İstanbul Sosyal İşlerden sorumlu İl başkan yardımcısı Habibe Çiftçioğlu Başer eski teşkilat mensuplarına yaptığı konuşmada ilçe teşkilatlarımız bugün dünden daha diri dedi. Başbakan ilçeleri gezeceği zaman ilçe teşkilatlarımız kısa sürede binlerce teşkilat gönüllüsünü bir araya getirdiler. Ben burada gerek bugüne kadar görev yapan gerekse de şu an halen görevde olan bütün teşkilat mensuplarımızı emeklerinden dolayı tebrik ediyorum dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge’de bir konuşma yaparak bütün teşkilat mensuplarını yaptıkları ve yapacakları hizmetten dolayı tebrik etti.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim