Ak Parti Zeytinburnu ilçe bayramlaşması görkemli oldu 

Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Bahattin Ünver açılış konuşmasında teşkilatımın 7 Haziran 2015 seçimi için yaptığı seçim çalışması nedeni ile ter akıtan bütün kardeşlerime tekrar teşekkür ederim dedi. Ünver bizim için 7 Haziran 2015 seçimi bitti kuruluşundan bugüne kadar olan prensibimiz bir seçim biter bitmez bitmez yenisi eçim çalışmalar bizde hamen başlar. Şimdi de  yaptığımız o Parti genel merkezimiz koalisyon mu yapar,tekrar seçime mi gider bilinmez ama hakımızın kararı ne olursa olsan ilçe olarak bi o doğrultuda çalışmaya her an hazırıız dedi.

İstanbu Times Haber Merkezi 

Zeytinburnu Belediye başkanın Murat Aydın ise bütün Müslümanların Ramazan bayramını kutladı.başkan Aydın söyleyecek çok şey var ancak bakanımız ve genel başkan yardımcımızı daha çok dinlemek için konuşmamı kısa kesiyorum dedi.


Ak Parti Genel başkan yardımcısı ve istanbul milletvekili Ekrem Erdem halkımız yeniden seçim istiyor dedi

Tecrübeli siyasetçi Ak Parti Genel başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem konuşmasında şunları söyledi "Görevim gereği Türkye'nin bir çok iline gidiyorum. Daha kısa bir süre önce Sinop,Adıyaman başta olmak üzere bir çok vialyete gittim.Ak Parti seçmeninin ortak kanaati yeniden seçime gitmesi yönünde. Biz öncelikle halkın verdiği görevi koalisyon ile yapmaya çalışacağız. Bu olmazsa sandık yine halkın önüne gelecek"dedi.

AB'den sorumlu bakan ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ise şunları söyledi "Genel başkan yardımcımız sayın Ekrem Erdem'in söyledği bütün sözlerine aynen katılıyorum. Ak Parti'nin elde ettiği başarıları  görmezden gelinmesin. Başkaları vaad ediyor biz ise yapıyoruz dedi.  
Editör: TE Bilisim