Bahatin Ünver teşkilatını motive edici bir konuşma yaptı

“Bu seçimde çok daha etkin bir çalışma stratejisi ile tek başımıza iktidar olmak için halkımızı ikna edeceğiz. Halkımız 7 Haziran 2015 seçiminde hiçbir partiyi tek başına iktidar yapmadı.  Biz nerede hata yaptık sorusunun cevabını arayarak eksikliklerimizi gidermenin gayretindeyiz.12 Eylül 2015 tarihinde yapacağımız büyük olağan kongremiz ile yenilenerek 1 Kasım 2015 seçimine gideceğiz. Bu seçime farklı bir şekilde hazırlanıyoruz. Kuruluşumuzda hizmet edip daha sonra bir şekilde teşkilat dışı kalan bütün arkadaşlarımızın ilgi ve alakasını almak adına elimizden geleni yapıyoruz. Eksiklik ve hatalarımızdan dolayı seçmen bizi ikaz etmek adına yeterli oyu vermeyerek bizi tek başımıza iktidar yapmadı. Ama yine bizi % 41 ile birinci parti yaptı. Teşpihte hata olmasın sanki seçmen 7 Haziran’dan oy kullanırken kantarın topuzunu biraz kaçırdı.

Barış sürecini sağlıklı şekilde sonuçlandıracak tek parti Ak Partidir.Bu seçim öncesi yoğun bir şekilde STK ziyaretleri yapacağız. Bugüne kadar partimize emeği geçen teşkilat mensuplarını ciddi şekilde seçim sürecine dahil edeceğiz. İşlerin yoğun olmadığı saatlerde esnaflarımızın işyerlerinde kahvaltı yaparak partimizi anlatacağız. Kadın kolları başkanımız ve yönetimi evlerde çay sohbetleri düzenleyerek kadın seçmenlerin desteğini almaya çalışacak. Özellikle Doğu ve Güneydoğulu seçmenlerimize ayrı bir önem vererek ziyaretler yapacağız. Partimize gönül vermiş hatip  ve ikna kabiliyeti yüksek arkadaşlarımız  ev sohbetlerine katılarak seçmenleri bilgi sahi yapacak. Aslında daha çok konuşacak konu var ancak il yönetim kurulu üyemiz,belediye başkanımız ve milletvekillerimiz olduğundan dolayı onlara süre kalması açısından ben konuşmamı kısa keserek hepinize saygılarımı sunarım” dedi        

Konuşan teşkilat her şeyi özgürce sordu                                                       

Divan Başkanı İlçe başkan yardımcısı Akın Aydın ilçe başkanımız Bahattin Ünver’in sürekli dediği gibi konuşan teşkilat istiyorum sözü gereği söz isteyen bütün arkadaşlarımız özgürce sorularını sorsun dedi.

Veliefendi Mahalle yönetiminden Orhan Karasu’nun ben de Kürt asıllı bir bireyim.7 Haziran 2015 seçiminden sonra ilçe teşkilatında üst düzey partililerimiz sosyal medyada bile çok haksız ve sert paylaşımlar yaparak Kürtleri PKK ile kefeye sokarak AK parti’ ye oy veren milyonlarca Kürt kardeşimizi rencide ettiler. Karasu bu tür paylaşımların Ak Parti’ye yarardan çok zarar getirdiğini ifade ederek bu tür çalışmalardan kaçınmak gerek dedi. Söz alan diğer  teşkilat mensupları belediye sorunları ve parti içi çalışmalar hakkında bilgi istediler.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın 7 Haziran  2015 den sonra % 10 fakirleştik dedi

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı danışma meclisinde selamlama konuşması yapan Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın   “Kaos ve kargaşanın olduğu yerde fakirleşme olur. Bakınız 7 Haziran 2015 seçiminde tek başına bir iktidarın çıkmayışından dolayı hepimiz % 10 fakirleştik. Yaptığımız anket çalışmalarında ilçede oy oranımızın % 44 ‘e çıktığını görüyoruz. İlçe halkı en büyük sorun olarak da göçmenleri görüyor.Bizim tahminlerimize göre ilçede 25 bin civarında göçmen var. Bunun 10  bin’ i Suriyeli,10 bin’ i Afgan diğer 5 bin ‘i de Afrika ve diğer ülkeler olarak görmek mümkün dedi. Mazlumlara gönül dünyamızda yer açmamız gerekir diyen başkan Aydın ülkemizin istikrarı ve geleceği için hep beraber 1 Kasım’da Ak Parti ‘yi iktidar yapmak için çalışacağız” dedi.

İl Yönetim Kurulu üyesi Fırat Oktay ise konuşmasında şunları söyledi ”Ben de zaza kökenli bir Türk vatandaşıyım. Hiç birimiz anne babamızı ve doğacağımız yeri seçme şansına sahip değiliz. Zeytinburnu ,ilçe başkanımız Bahattin Ünver 3 dönemdir ilçe başkanı.Belediye başkanımız ise 4.döneminde ilçeyi yöneten duayen bir belediye başkanı. Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Bürge ve Ali Haydar Yıldız  da tecrübeli bir vekilimiz olarak aramızda ben 6 aydır Zeytinburnu sorumlusuyum hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili eski il başkan yardımcısı Av.Ali Haydar Yıldız’da Ak Partinin başarısı sadece Türkiye’nin değil Mazlum ve mağdur milletlerin başarısı olacaktır. Bu kadar büyük bir davanın neferleri olarak biz yorulma  nedir bilmememiz gerekir dedi.

Milletvekili Bürge Vaaz formatında konuştu               

Dört  Dönem Bayrampaşa Beleidye başkanı seçilen ve 2 dönemdir de Ak Parti İstanbul Milletvekili olan Hüseyin Bürge din kültürü öğretmeni olması nedeni ile ayet ve hadislerle süslediği konuşmasını vaaz formatında yaptı. Bürge 1 Kasım da Ak Parti’nin tek başına iktidar olmak için 50 gün geceli gündüzlü   çalışmamız gerekir dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim