Törene Çok sayıda idareci katıldı

Yapılan kısa ve sade vedalaşma törenine okul müdürleri ve kurum müdürleri, Mahalle muhtarları, Basın mensupları sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban’ın vedalaşma törenine katıldı.

İşte Kaymakam Ali Taşkın Balaban’ın kaymakamlığın Resmi internet sitesinde yayınladığı veda konuşması

VEDA ARZI

Saygıdeğer Zeytinburnu’ lu Hemşehrilerim,

İl ve İlçemizdeki mahdut görev süremi ikmal ettim. İleride nasipse yerleşmeyi de düşündüğüm Antalya’ya tayinim çıkmakla aranızdan ayrılıyorum.

Görevim münasebetiyle hemen pek çoğunuzun hayatına dokunmuş oldum. Muhtemel hatalara karşı “ Hak arama yollarını” hep teşvik ettim ve birçok yurttaşımızca kullanıldığını da memnuniyetle gözlemledim.

Malumunuz Hukuk Devletinde esas olan şahısların indi yaklaşımları değil kuralların nesnel, öngörülür ve hesap verile bilir uygulamalarıdır. Görevimde yardımcı olan arkadaşlarıma ve yurttaşlarımıza minnettarım.

Pek çoğunuz bilmeseniz, fark etmemiş olsanız da yıllarca aranızda yaşadım. Sokakta çarşı pazarda karşılaştık, sunduğunuz mal ve hizmetleri tükettim. İşimde PR yapmadım lakin arka planda emek sarfım ve gayretlerim oldu.

Maddi olarak kimseden alacak vereceğim olmadığını düşünüyorum yine de alacağı olduğu iddiasında olan varsa lütfen bildirsin.

Manevi olarak alacaklarım olduğunu biliyorum ancak hepsinden feragat ediyor, siliyorum zira biliyorum ki Rabbim hesabı kolay ve hızlıca görür lakin ben O’nun önüne küçük hesaplarımı sermeyi edeben zül addettiğimden bu yolu seçtim.

Sizlerle yeni iklim ve ortamlarda yeniden karşılaşmak beni ziyadesiyle mutlu edecektir.

Hoşça kalın, esen ve mutlu kalın.

Ali Taşkın BALABAN  / Zeytinburnu Kaymakamı

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim