AK Esenyurt’ta coşkulu bayramlaşma

 

AK Parti Esenyurt İlçe başkanlığı teşkilat mensupları ile ilçe merkezinde düzenlenen bayramlaşma töreninde tüm partilileri bir araya getirdi. İlçe teşkilatı olarak, yapılanma çalışmalarında en iyi ilçelerden biri olan AK Parti, Esenyurt bayramlaşma törenine İstanbul üçüncü bölge milletvekili Tülay Kaynarca, İlçe başkanı Şenay Değer, Esenyurt Belediye başkanı Necmi Kadıoğlu, İl yönetim kurulu üyesi Hüseyin Turan, İl genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, Kadın kolları, Gençlik kolları ve çok sayıda AK Parti teşkilat mensubu katıldı.

 

İstanbul Times Haber Merkezi /ÖZEL HABER

 

AK Parti Esenyurt İlçe toplantı salonunda düzenlenen programda, açılış konuşması yapan İlçe başkanı Şenay Değer  “Güzel ve verimli bir ramazan ayı geçirerek bu güzel bayram gününde tüm teşkilat mensuplarımız ile bir aradayız. Esenyurt’ta huzur içinde bir bayramı daha yaşıyoruz. Özellikle sokak iftarlarımızda ki birlik beraberlik, mahalle halkının komşuları ile iftarda buluşması son derece verimli bir ay geçmesine neden oldu.

 

Ülke olarak da çok huzurlu bir ramazan ayı geçirdik. Fakat bazı ülkelerde yaşanan olumsuz olaylar ve Somali’de yaşanan açlık dramını gördük. Bu konulara yönelik olarak çalışan çok başarılı bir hükümetimiz ve Başbakanımız var. Bundan dolayı çok mutlu olmaktayız. Bizlerde teşkilat olarak geçirdiğimiz referandum ve genel seçimden sonra, hiçbir şekilde rehavete kapılmadık. Faaliyetlerimizi verimli bir biçimde sürdürmekteyiz. Teşkilatımızın ve tüm halkımızın ramazan bayramını kutluyorum” dedi.

 

İlçe başkanı ardından konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 74 milyon insanın kardeşçe yaşamasını istemeyenlere fırsat verilmeyeceğini ifade etti.

Kadıoğlu “Bugün inancımız gereği olan, Ramazan bayramı ve ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşu olan milli bayramımız 30 Ağustos Zafer bayramını birlikte kutluyoruz. Bizler Türkiye’de yaşayan Kürtler, Türkler, Çerkezler, Lazlar gibi bütün halkımız ile bu zaferi birlikte kazandık ve birlikte kutluyoruz.

 

AK Parti ailesi olarak bizler, ülkemizdeki bütün vatandaşlarımızın, 74 milyonun birlikte kardeşçe yaşamasını istiyoruz. Bunu kimler istemiyorsa, aynı güçler bize engel olmaya çalışıyorlar. Biz Van’daki Kürt kardeşimizi de Edirnede’ki Türk kardeşimizi de aynı görerek ikisinin arasında fark gözetmiyoruz. Bunu görmek istemeyenler ellerinden gelen engeli koymak istiyorlar. Fakat bu olumsuzlukları zaman içinde tamamen çözerek, insanlarımızın birlik beraberlik ve kardeşçe yaşaması için gereken tüm çabayı göstereceğiz. Ülkemizin kalkınması ve büyümesi yönünde çalışmalar hızla devam ediyor. Tüm halkımızın bayramını kutluyorum” dedi.

 

AK Parti İstanbul üçüncü bölge milletvekili Tülüy Kaynarca teşkilat mensuplarına hitaben bir konuşma yaptı. Kaynarca “ AK Parti ailesi olarak sizlerle bu güzel bayram gününde buluştuğumuz için mutluyum. Esenyurt’un her geçen gün geliştiğini ve büyüdüğünü görmekteyiz. Bu sebeple başta belediye başkanımız ve tüm ekibini tebrik ediyorum. Ramazan ayı içinde çok farklı bir maneviyat var.

 

 

Bu ayın bereketi ve güzelliğinin beraberinde bayramın yaşanması çok güzel bir durumdur. Bizler AK Parti olarak büyük bir aileyiz. Bu sebeple özel günlerde, önce teşkilatımız ile buluşuyoruz. Bu zamana kadar, bu büyük ailede yaptığımız farklı görevler ve bugün milletvekilliği süreci ile hiçbir ünvanın birbirinden farkı yoktur. Önemli olan AK Parti misyonu içerisinde, sorumluluk almaktır.
 
Başbakanımızın yönettiği bu ekip ve kadro içinde zincirin halkası olmak ve milletimize güzel hizmetler edebilme fırsatı bulmaktır. Bu güzel bayram gününde büyük ailemizin tüm mensuplarının ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Milletvekili Tülay Kaynarca’nın ardından İl yönetim kurulu üyesi Hüseyin Turan, İl genel meclis üyesi Hamit Öncü, Kadın kolları başkanı Pakize Yağcı, Gençlik kolları başkanı Onur Şimşir, Belediye Meclis Başkan Vekili Temur Akçiçek, Belediye başkan yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu ve mahalle başkanları adına Adem Saçin birer selamlama konuşmaları yapması ile bayramlaşma töreni sona erdi.    

 

 

Editör: TE Bilisim