Tam kadro halka hesap veriyor 

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın yardımcıları Gökhan Kasap,M.zafer Alsaç,Ömer Arısoy ve İlyaz saka ile birlikte tüm birim müdürlerinin hazır bulunduğu toplantı Kültür  Müdürü Mustafa Aydın'ın açılış konuşması ile başladı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

İlk selamlama konuşasını yapan Nuripaş mahalle muhtarı Yılmaz Kaya belediyenin hizmete aldığı çağrı merkezinin çok güzel çalıştığını ifade ettikten sonra Belediye başkanı Murat Aydın'a mahallelerine yaptığı hzmetten dolayı teşekkür etti. Kaya'dan sonra halkı selamlayan Sümer Mahalle muhtarı Akın Coşkun'da hizmetlerinden dolayı başkan Aydın'a teşekkür etti.

Murat Aydın Hizmetlerini anlattı

Murat Aydın 
yaptığı kısa açılış konuşması ile göreve geldiği zaman Zeytinburnu'ndaki gayrimenkullerin Güngören,Bayrampaşa,Bahçeliveler ve çevre ilçelere göre daha düşük olduğu ifade ederek 13 yılda yaptığımız alt ve üst yapı yatırmları ile şu an ilçemizdeki gayrimenkulerin değerleri çevre ilçelere göre daha fazla dedi. Başkan Aydın kısa açılış konuşması ile başkanla akşam çayı programlarında asıl gaye halkın sorularına cevap vermek olduğunu ifade ederek katılımcıların sorularını yazılı olarak yazıp vemeleri halinde mutlaka kendilerine cevap verileceğini ifade etti.

Sanatçı İsa Muslubaş yürekleri fethetti

Yıllardır başkanla akşam çayı programların aranılan sanatçısı olan İsa Muslubaş birbirinden güzel türküleri ile programa renk kattı.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve yönetim kurulu üyeleri de Başkanla akşam çayı programına katılarak halkın sorun ve sıkıntılarına hakim olmak adına baştan sona kadar halkın dertlerini ve önerilerini dinlediler.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



Editör: TE Bilisim