Bahar sezonuna girerken artık en çok ihtiyaç duyulan aksesuarlardan biri güneş gözlükleri. Havalar ısınmadan bir an önce güneş gözlüğü edinmek isteyenler için Atasun’un yeni sezon güneş gözlükleri koleksiyonu oldukça öne çıkıyor. Modaya uygun, kendi stilinize göre kombinleyebileceğiniz, şık ve orijinal güneş gözlükleri modelleri arıyorsanız yeni sezonda yer alan güneş gözlükleri modellerine mutlaka göz atmalısınız.

Bu sezon en çok öne çıkan modeller Atasun web sitesinde görebileceğiniz yeni sezon güneş gözlükleri koleksiyonunda sizleri bekliyor. Farklı tarzını yansıtmak isteyenlerin tercih edebileceği geometrik çerçeveler bu sezonun en çok öne çıkan güneş gözlükleri modelleri arasında yer alıyor. Ralph, Burberry, Prada gibi markaların yeni sezon güneş gözlükleri koleksiyonlarında sıkça yer verdikleri kare, dikdörtgen gibi şekillerde ve çeşitli geometrik çerçeveler atasun internet sitesinde moda severlere sunuluyor.

Renkli kişiliğini stiline yansıtmak isteyenler için canlı renklerde çerçeveler bu sezonun en çok beğenilen yeni sezon güneş gözlükleri modelleri arasında yer alıyor. Bu sezon özellikle kırmızı, mavi ve pembe tonlarında canlı renkli çerçeveler öne çıkıyor. Aynı zamanda birden fazla renk içeren çerçeve ve cam modelleri ile pek çok gözlük seçeneği moda takipçilerinin tercih edebileceği seçenekler arasında.

Yuvarlak çerçeveler bu sezon da vazgeçilmez güneş gözlükler modelleri arasında yer alıyor. Çerçevesiz gözlük kullanmayı tercih edenler için ise renkli camlı çerçevesiz modeller yeni sezon güneş gözlükleri modelleri arasında oldukça revaçta. Atasun internet sitesinde inceleyebileceğiniz gözlük modellerinde özellikle mor ve mavi tonlarındaki camlarıyla yeni sezon güneş gözlükleri tercih edilebilir.

Ciddiyeti korumayı sevenler için kahverengi ve siyah çerçeveler de bu sezonun tercih edilen modelleri arasında. Siyah çerçeveler ve koyu mavi camların bir arada kullanıldığı gözlük modelleri bu yaz için ideal bir tercih olabilir.

Klasikten şaşmayanlar Rayban, Mustang ve Solaris Polarized gibi dünyaca ünlü markaların Atasun internet sitesinde yer alan yeni sezon güneş gözlükleri modellerini inceleyebilirler. Bu sezon oval çerçeveler ve büyük camlı modeller ile klasikten şaşmayan şık bir tarz yakalayabilmek mümkün.

Yeni sezon güneş gözlükleri modelleri arasından tarzınıza ve günün modasına uygun, orijinal ve şık modelleri Atasun internet sitesi üzerinden rahatça seçebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim