Zayıflamak için aktarların yolunu aşındıranlar, kilolarını atmak için değişik yöntemlere başvuruyor. O yöntemlerin son adlarından biri de Qzone Krem.

Qzone Kremi Üreten uzmanlar ve kullananlar, mucizevi kremin faydalarını saymakla bitiremiyor. Türkiye'de Üretilen Kremin ünlülerin de büyük ilgi gösterdiği konuşuluyor. QZone İnceltici Krem uzun araştırmalar sonucunda ortaya çıkan, neredeyse tümü besin niteliğindeki hammaddelerin oluşturduğu doğal bir formüle sahiptir.

Qzone ürününün temeli ozonlanmıs zeytin yağı kremidir. Ozon yağı; Ozonlanmış yağ cilt bakımı konusunda devrim niteliğindedir. Saf oksijen molekülleri ozonlanmış zeytin yağının içinde krem olarak bekletiliyor ve kolayca deriye masaj yapılarak nufus ediyor.Bebek gibi bir tene sahip olabilmek ozonlanmış yağ ile mümkün. Sağlıklı, ışıl ışıl parlayan, güçlü bir cilde sahip olabilmek için ozonlanmış yağ en uygun çözüm. Ozonlu yağın hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır tam tersine oldukça etkilidir, kortizonun doğal alternatifidir.Ozonlaşmış yağ ile Qzone ‘un mucizevi bitki özleriyle meydana getirilen krem sayesinde artık ölçülerinizi kontrol etmek ve portakal kabuğu görünümününü ortadan kaldırmak elinizde.

Ozon nedir ?

Aktif oksijen ( Ozon O3 ) bilinen en etkili mikrop öldürücü ve koku gidericidir. Güneşin ultraviyole ışını ve yıldırım anında ortaya çıkan elektrik arkları ile oluşan ozon, dünyanın etrafında koruyucu kalkan olarak mevcuttur ve canlıları güneşin radyasyon etkisine karşı korur.Yıldırımlar sonucu oluşan ozon, havayı temizler.Özellikle yükseltilerde ve deniz kenarlarında, taze hava kokusu diye içimize çektiğimiz, havada bu hissi yaratan, yıldırımlar sırasında meydana gelmiş olan ozondur.Günümüzde, ozonun bir çok yararından faydalanmak amacı ile ozon üretim teknolojileri geliştirilmiştir ve ozon terapi Almanya, Fransa, Kanada, Rusya ve Japonya gibi birçok ülkede kabul görmüştür. Bu ülkelerde sadece ozonterapi yapan binlerce klinik vardır.

Editör: TE Bilisim