Günay Çivrili Eğitim,Sosyal ve Toplumsal olaylara karşı hassas bir insan 

Günay hanım'ı kimi zaman ülkenin kurtuluşuna  vesile olacağına inandığı siyasi bir partinin çalışması içinde,kimi zaman çocuklarının okuduğu okula yararlı olmak adına okul aile birliği içinde görmek mümkün.Günay hanım Erzincanlı Eşi Bahattin bey'de Manisalı.

Günay Çivrili'yi haber konusu yapan tabi ki sadece üste yazdığımız özellikleri değil.Okul aile birliği görevi sırasında sohbet ederken söz dönüp dolaşıp nebatat ve hayvanat'a gelince Günay hanım'ın birden içini bir sevinç kapladı.

Ben Tam Anlamı İle Bir Tabiat Tutkunuyum

Söz bitki,meyve ve sebzeye gelince Günay Çivrili vaktiniz varsa lütfen gelin terasımda hayatımın bir parçası olan salatalık,ayçiğei,karpuz,çilek ve adını sayamayacağım öteki meyvelerimi çekerek terasta da olsa bitki ve yeşile olan özlemimi nasıl giderdiğimi görün dedi.

Biz de üşenmedik  ve bu güzel olaya tanık olmak için Günay Çivrili'nin terasına konuk olduk.Bir tarafta Leydi adını verdiği eğitimli ve sevimli köpeği sakin ve uslu bir şekilde bizi karşılıyordu.Öteki yanda birden kendimizi tarımın yapıldığı bir bahçede hissedeceğimiz ortamda gördük.

Günay hanım'a bu merakınız nereden kaynaklanıyor dedik işte cevabı ;

Babam Takdim'de 5.katta ikamet ediyor. Onların terasında armut,ayva kayısı dahil onlarca ağaç cinsi bile var.Benim terasım babamınkinin yanında hiç kalır diyerek aileden gelen bir merakın kendisini bu kadar tabiata tutkun yaptığını söyledi. 

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

Editör: TE Bilisim