Serdal Uludağ ve Burcu Çakal dün akşam mutluluğa ilk adımlarını atarak nişanlandı. Yüzükler takıldı, genç çiftin heyecanı yüzlerinden okunuyordu. Her şey yolundaydı. Serdal, nişanlısı Burcu’yu evine bıraktı.

Ama bu mutluluk çok kısa sürdü. Serdal ve üç arkadaşı nişan eğlencesine gidiyordu. Arkadaşının kullandığı otomobil kaza yaptı. Önce kaldırıma çarptı, ardından takla attı. Genç Serdal en mutlu gününde hayatını kaybetti. Üç arkadaşı ise yaralandı.

Kazadan geriye Serdal’ın, nişanlısı Burcu’ya aldığı kırmızı ve güller kaldı…

Serdal Uludağ, dün akşam Burcu Çakal ile nişanlandı. Uludağ eğlendikten sonra nişanlısını evine bıraktı, daha sonra Gökhan Girgin ve Yusuf Çetin'in içinde bulunduğu Hakan Taşoğlu'nun kullandığı otomobille Maslak Büyükdere Caddesi'ne benzin almaya geldi.

İddiaya göre Hakan Taşoğlu’nun kullandığı 34 UC 0815 plakalı otomobil, saat 05.30'da aşırı hız yüzünden kontrolden çıktı. Kaldırıma çarpıp takla atan otomobil bir işyerinin duvarına çarparak ters döndü.

Kazayı görenler sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine çeşitli noktalardan, 4 ambulans geldi. Serdal Uludağ otomobilde sıkıştı. Gökhan Girgin, Hakan Taşoğlu ve Yusuf Çetin ise kendi imkanlarıyla araçtan çıktı.

Serdal Uludağ, otomobilin çekiciyle havaya kaldırılmasının ardından itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı.Kaza yerine gelen sağlık ekipleri Serdal Uludağ'a ilk müdahaleyi yaptı. Ancak Uludağ olay yerinde hayatını kaybetti.

 Ambulansa konulan Uludağ’ın cenazesi Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Kendi imkanlarıyla otomobil içinden çıkan Gökhan Girgin, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, sürücü Hakan Taşoğlu ve Yusuf Çetin, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Yaralılardan Yusuf Çetin sağlık ekipleri tarafından ambulansa götürülürken, Serdal Uludağ’ın nişan töreninin ardından eğlenmeye gittiklerini söyledi. Kazaya karışan otomobil, hurdaya döndü. Kazadan geriye nişan töreni için alınan ve otomobilden düşen güller kaldı.
 

Editör: TE Bilisim