Villa Parası Ödemeden Villa Konforunda Yaşam, Rings İstanbul’da…

Rings İstanbul Fiesta Evleri ile Büyük Alanlarda Yaşamanın Rahatlığına Varın…

Rings AVM ve rezidans dairelerin bir arada yer aldığı Rings İstanbul Fiesta Evleri, villa konforundaki geniş yaşam alanları ile kutu gibi evlere sıkışmadan ferah bir yaşamın önünü açıyor!

Rahat, konforlu ve eksiksiz bir hayatın tüm öğelerini İstanbul Sancaktepe’de kendi arazisi üzerine kurduğu Rings İstanbul projesinde toplayan Selin Yapı, konut sektörüne kazandırdığı yeniliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Ev almak isteyenleri kutu gibi alanlara sıkışmaktan kurtaran Selin Yapı, “büyük düşünen” herkesi Rings İstanbul’a davet ediyor. Rings İstanbul projesi içinde yer alan Fiesta Evleri, konut sahibi olmak isteyenlere 1+1 dairelerde dahi büyük yaşam alanları ve tüm dairelerde villa parası ödemeden villa konforu vaat ediyor. Kutu gibi evler yerine villa konforundaki geniş yaşam alanları ile müstakil yaşamın rahatlığını, zahmetli taraflarını da ortadan kaldırarak sunan Rings İstanbul Fiesta Evleri, böylece sizin için her şeyin büyüğünü düşünüyor…

Teraslı 1+1 dairelerle sunulan müstakil kat bahçeleri, en az evinizin içi kadar büyük bir de bahçeye sahip olmanızı sağlarken; lüks villa konforunu, üstelik 7/24 rezidans hizmetiyle bir araya getiriyor. Genişlik kavramını sadece daireleri ile sınırlı tutmayan Rings İstanbul, sekiz futbol sahası büyüklüğündeki Türkiye'nin en kapsamlı sosyal tesisleri ve Rings AVM ile ferah bir yaşamın kapılarını aralıyor. Fitness, sauna, SPA, açık ve kapalı havuzlar, futbol, basketbol, mini golf, içinde ne ararsanız bulabileceğiniz sosyal tesisler, Türkiye’nin en kapsamlı örneği olma özelliğini taşıyor.    

Rings İstanbul’a gelenler 1+1’lerden 5+2 dubleks seçeneklerine kadar villa konforuna sahip büyük daireleri 5 yıl, üstelik % 0 faiz ile alma ayrıcalığına sahip oluyor.

www.ringsistanbul.com   Satış Ofisi Tel: 444 86 00

Rings İstanbul Fiesta Evleri hakkında detay:

Rings AVM ve 18 teraslı rezidansıyla toplam 93 dairenin bir arada olduğu Fiesta Evleri’nin, 1+1 ve 2+1 daire alternatifleri mevcut. Ortalama 80-85 m2 büyüklüğündeki terasların yanı sıra kat bahçeli daireleri de bulunan Fiesta Evleri, sahipleri için otopark ve otopark katında bir depo alanı ayrıcalığını da sunuyor. Fiesta evleri tüm bu özelliklerinin dışında, içindeki spor tesisi ve kapalı yüzme havuzuyla da sosyal yaşamı ayağınıza getiriyor.

Rings İstanbul Projesi Hakkında;

1500 konut, AVM ve sosyal tesislerin yer aldığı Rings İstanbul projesi,  uluslararası başarılara imza atmış ödüllü Yüksek Mimar Hakan Kıran’ın imzasını taşıyor. “Dikey alanda müstakil yaşam” konsepti ile sunulan projede hiçbir daire diğerinin camını ve kapısını görmüyor. Özellikle ses ve ısı yalıtımının ön planda tutulduğu Rings İstanbul projesi, 230.000 metrekarelik bir alana inşa ediliyor. Sultanbeyli çıkışı ile TEM’e 800 mt gibi kısa bir yol ile bağlanan Rings İstanbul’da daire fiyatı ödeyerek apartman yaşamının kolaylıklarından yararlanılırken, müstakil bir villa konforunun da keyfi sürülebiliyor. Projenin 1. etabının 2013’ün Mayıs ayında, tamamının ise 2014 yılında bitmesi planlanıyor.

 Ring İstanbul'un yüklenisici

Selin Yapı Hakkında;

Selçuklu Holding  bünyesindeki sanayi kuruluşlarının inşaat işlerini yapmak üzere 2003 yılında kurulan ve bugüne kadar endüstriyel tesisler ve ticaret merkezi inşaatlarının yapımını gerçekleştiren Selin Yapı,  sahibi olduğu İstanbul, Sancaktepe’deki 230.000 m2'lik arazisi üzerinde 2011 yılı içinde başladığı Rings İstanbul projesi ile bulunduğu sektörün iddialı firmaları içinde yer almaktadır.

Selçuklu Holding Hakkında;

Çeşitli sektörlerde 50 yıldır faaliyet gösteren birçok firmanın çatı kuruluşu olan Selçuklu Holding; ilaç, ambalaj, metal, mutfak eşyaları ve inşaat sektörlerinde 6 fabrika ve 1 araştırma merkezi ile faaliyetini sürdüren köklü ve güçlü bir şirketler topluluğudur.

Bünyesinde Mehtap Mutfak Eşyaları, Almesan Alüminyum, Selin Yapı, İlko İlaç, İlko Araştırma ve Geliştirme Merkezi, Sentez Ambalaj, Natural Ambalaj ve Gül Ofset şirketleri bulunan Selçuklu Holding, kaliteye ve ar-ge faaliyetlerine verdiği önem, teknolojiye yaptığı yatırımlar ile faaliyet gösterdiği sektörlerin liderleri arası

Editör: TE Bilisim