Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu en hızlı kentsel dönüşüm yapan ilçeyiz dedi

Basın mensuplarının karşısına çıkan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu şunları söyledi "Esenler ilçesi İstanbul'da metre başına en çok insan düşen ilçe durumunda. Kentsel dönşümde kar amacı güden bir yapımız yok. Bizim tek amacımız halkımız depreme daanıklı konutlarda oturmasını temin etmektir. Bugüne kadar ilçemizde 26 bin konutu yeniledik. 40 Bin konutta şu an gündemimizde inşallah bunları da en yakın zamanda yenileyeceğiz" dedi.

ESKON A.Ş. genel müdürü Faruk Aydın Esenlerin kentsel dönüşümü için var gücümüzle çalışıyoruz dedi.

Efitaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Feviz Kaçan 'de kendilerini tercih ettikleri için Esenler Belediye başkanı Mehmet Tefvik Göksu'ya teşekkür etti.

İşte Proje hakkında bazı teknik bilgiler

ÖMÜR BOYU YAŞAMIN ADRESİ

Ömür İstanbul, 10 bin m²‘lik alan üzerinde 4 blokta toplam 278 daireden 1+Çocuk, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan ve yine bu daire tiplerinin teraslı seçeneklerini de sunan, her ayrıntısı ustalıkla düşünülmüş bir yaşam alanı olarak planlandı. Ömür İstanbul'da konutların M2 fiyatı 3.900 TL den başlıyor.. 

FERAH ALANLARLA ÖMRÜNÜZE ÖMÜR KATMAYA GELDİK

Ömür İstanbul, spor ve sosyal alanlarıyla hayatınızın her anını dolu dolu yaşamınızı sağlayacak olanaklar sunuyor. Yürüyüş parkurları ve geniş aktivite alanlarında, hem komşularınızla hem de çocuklarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

AYRICALIKLARIN BAŞLADIĞI YER

Ömür İstanbul ailenizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bay / bayan ayrı sosyal tesisleri, kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, Türk Hamamı, sauna, mescid, kapalı / açık otopark, toplantı ve taziye alanları ile göz kamaştıracak.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim