Bir çok kişi duygu ve düşüncesini ifade etti

İlk olarak Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Heğci  birlikte görev yaptıkları Yakup Hayırlıoğlu'nun üstün vasıflarını ifade eden bir konuşma yaptı. Daha sonra okul müdürleri adına Adile Mermerci Anadolu Lisesi Müdürü Yunus Özbek  bir konuşma yaptı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 


Yakup Hayırlıoğlu duygu dolu bir konuşma yaptı

Hayırlıoğlu,konuşmasına “Bir  gün Amerika’da hiçbir şey yapmayan adamın birisi bir gün sel felaketi olduğu için parktan ağaç keserek sele kapılan insanların bu ağaçlar sayesinde kurtulduklarını ve o kişinin de bu sayede çok meşhur olduğunu ve hayatını anlatarak lüks bir şekilde yaşadığını öldükten sonrada da cennette gittiğini ama meleklerin ona ne için cennete gönderildin dediği zaman da ben ağaç keserek selin içine attım insanların hayatını kurtardığım için cennete gönderildim demiş. Meleklerde tamam demişler ama bir de uyarı yapmışlar yalnız senden önce oturan kişide Nuh aleyhiselam  dediklerini ifade ederek  o zatı uyarmışlar” diyerek  fıkra ile ne yaparsanız yapın mutlaka onu sizden daha iyi yapan birisi var mesajı verdi.

Hayırlıoğlu, Murat Aydın ve Bahattin Ünver’e beş yıl  boyunca kendisine destek oldukları için teşekkür etti. Duygulu bir konuşma yapan Yakup Hayırlıoğlu’ nun konuşması alkışlarla kesildi.


Murat Aydın’dan Hocasına Jest

Basın mensupları dahil bir çok kişi ilk kez Yakup  Hayırlıoğlu’nun İstanbul İmam Hatip Lisesinde Murat Aydın’ın tarih dersine girdiğini burada öğrendi. Başkan Aydın eşi Bedriye Aydın ile beraber  Hayırlıoğlunu önemli gününde yalnız bırakmayarak  desteklerini ortaya koydular. Başkan  Aydın’ ın Hayırlıoğlu’ na plaketini verdikten sonra hocasının elini öpmesi salondan büyük alkış aldı.             

Dostları Yakup Hayırlıoğlu’nu plaket ile uğurladı

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Yakup Hayırlıoğlu ‘nun isminin Tuğra şeklinde hat ile yazılı olduğu bir tablo  hediye etti. Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver, Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Eğitim Bir Sen Şube başkanı Ahmet Coşkun,     Hayırlıoğlu ‘nun 42 yıl  boyunca eğitim sistemine yaptığı katkılardan dolayı  Plaket takdim etti.

Okul müdürleri adına Celalettin Gözüsulu  İlkokulu Müdürü Necmi Kaşkaya bir saat hediye etti. Bunların dışında diğer bir çok kurum ve kuruluş’ta Hayırlıoğlu ‘na plaket takdimi yaptılar.

Hayırlıoğlu Emekli olmaya sayılı günler kala Zeytinburnu ilçesinde görev yapan devlet okullarının müdürlerine birer teşekkür yazısı takdim ederek mesai arkadaşlarını da unutmaması eğitimcileri memnun etti.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim