Recep bey bize Büşra Cam'ı anlatırmısınız ?

Öncelikle bize tanıtım katkısı sunduğunuz için çok teşekkür ederim. Hoşgeldiniz diyorum. Bundan 20 sene Önce Zeytinburnu ilçesinde Cam ve Pimapen işleri yapan Büşra Cam isimli frmamı kurdum.Geçen süre zarfında sayısız ev,iş yeri ve mekana işler ürettik. Daha da üretmeye devam ediyoruz.

Peki hizmet verdiğiniz ürün çeşitleri nelerdir ?

Spider Cephe, Cam Balkon ,Cam Tavan,Cam Ofis Bölmeleri,Cam ve Çelik Kapılar,Cam Merdivenler,Otomatik Panjur,Küpeşte Çeşitleri,Fotoselli Cam Döner Kapılar,Çelik Konstrüksiyon ve Yangın Merdivenleri ,Balkon,Havuz ve Merdiven Korkulukları,Ferforje,Garaj Kapıları,Kepenk Çeşitleri ve Kompozit Kaplama İşlerini profesyonel ekibimizle 20 yıldır yapıyoruz. Metal,Cam ve PVC'yi bina ve bahçelerinizde sanata dönüştürerek uyguluyoruz.

Recep bey çok güzel bir ürün kataloğu hazırlamışınız burada çok güzel ürünler var teslimat ve fiyatlarınız hakkında da biraz bilgi alabilirmiyiz ?

İncelemişseniz bizim ürün kataloğumuzun ilk sayfasında şu var: "Zamanından önce teslimat ve müşteri memnuniyeti prensibimizdir" Bizim için müşteriye verilen söz çok önemli.Sipariş aldığımız zaman üretim sürecini iyice planlayıp hesaplıyoruz. Olağanüstü şartlar olmadığı sürece siparişlerimizin % 98'ini zamanında teslim ediyoruz.

Son olarak okurlarımıza ve izleyenlerimize neler söylemek istersiniz ?

"Aldatılan her müşterinin kaybolan kazanç" olduğunu düşünen bir feselefeye sahibiz. Diğer bir felsefemizde "Bereket Azdadır" diyoruz. Şişkin fiyatlar verip az iş yapmaktansa makul ve uygun fiyatlar verip çok iş yaparak seri üretimde kazanmayı her daim tercih eden bir firmayız.

Biraz önce yukarıda saydığım ürünlere ihtiyacı olan dostlarımız mutlaka bizden teklif alsınlar diyen Recep Kökçnar müştreilerini bekleidklerini söyledi.

İletişim Adresi 

Büşra Cam

Sümer Mah.Adnan Kahveci Cad.30/2 Sok.NO:72 Zeytinburnu-İSTANBUL
Tel:0212-582 07 82 Fax:0212-679 57 87 GSM:0533-441 03 18

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim