Dostları Fikret Konya’yı Fatih Camiisinde Yalnız Bırakmadı

Çevresinde sevilen sayılan eski Zeytinburnu imar müdürü, Meclis üyesi ve Avcılar Belediye Başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan İnşaat Mühendisi Fikret Konya annesi Mesrur Konya’yı hakka uğurladı.

Fikret Konya Face Book hesabında şu mesajı paylaştı

ANNEM
 

Bir Osmanlı, Bir Rumeli’li bir Cumhuriyet kadını. Atatürk hayranı, Peygamber SEVDALISI, Gölgesinde bizi koruyup kollayan 93 YILLIK ÇINAR SIKINTILARIMIZDA SIĞINDIĞIMIZ LİMANIMIZ Allahım rahmet eylesin mekanın cennet olsun.

Bizler onu kaybetmenin hüznünü yaşarken. SIZLER SIMSICAK DUYGULARLA, GELEREK,ARAYARAK, HİSSEDEREK,PAYLAŞARAK VE YAZARAK. Dostluk ve sevgiyle acımıza ortak oldunuz. İYİ Kİ VARSINIZ, Allah razı olsun.

Sizlere sağlıklı ve mutlu uzun bir ömür diliyor. AİLEM VE ŞAHSIM ADINA Teşekkür EDİYORUM SELAM VE SAYGILARIMLA Fikret Konya

Kimler Merhumenin Cenaze namazına katılmıştı ?

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Yardımcısı Mehmet Zafer Alsaç, CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan, CHP Zeytinburnu Meclis üyeleri, Cemal Aydar, Düzgün Kaya, Ak Parti Meclis üyesi Cüneyt Tezcan, mimar Süleyman Uluocak, işadamı Salih Zeki Durmuşoğlu, Beştelsiz Mahalle Muhtarı Adem Yavuz, Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ,Eski il genel meclis üyesi Yaşar Dindar,CHP Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Av.Asım Güven, İsmail Terzi başta olmak üzere çok sayıda kişi Konya ailesini acılı gününde yalnız bırakmadı.

Merhume Mesrur Konya ‘ya Allah’tan rahmet, Fikret Konya başta olmak üzere geride kalan aile fertlerine sabırlar dileriz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim