Dostları her iki aileyi yalnız bırakmadı

Bayrampaşa Labela Davet salonunda yapılan düğün merasimine, Seyitnizam Mahalle Muhtarı Ömer Algül, Seyitnizam Dutluk Camisi darnek başkanı Ayhan Özdemir,CHP Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi Ahmet Bağbekleyen,Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz,Av.Turan Hançerlioğlu başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli genç çiftleri yalnız bırakmadı.

Adnan ve Kadriye Saygılı çifti Tek kızları Merve'yi gelin etmenin mutluluğunu yaşadılar

Duygusal bir yapısı olan Adnan Saygılı yılların eskitemediği dostlarını mutlu gününde yanında gmrüce duygusal anlar yaşadı. Yıllar önce birlikte bankada çalıştıkları dostlarını uzun yıllar sonra kızının düğününde gören Adnan Saygılı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Saygılı İstanbul Times Tv ye şunları söledi "Bu gün burada farklı duyguların içindeyim. Bir tarafta canım kızımın sevdiği ile hayatını birleştirdiği için çok mutluyum. Diğer yandan da evimin tek prensesi kızımı gelin edip evden uğurlamak bana çok ağır geliyor.Sonuç olarak yaşam döngüsünün bir kuralı olarak gençlerimizde kendi yuvalarını kuracaklar. Allah yavrularıma sağlık mutluluk ve huzur dolu bir ömür nasip etsin" dedi.

Damadın babası Yunus Balcı'da mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek evlatlarına mutluluklar diledi.

Genç çiftler Merve ve Yunus'da bizleri mutlu günümüzde yalnız bırakmayıp düğün merasimize icabet eden herkese kendimiz ve büyüklerimiz adına teşekkür ederiz dediler.

Hüseyin Çetiner'de şunları söyledi

Gelinin babası sayın Adnan Saygılı ile beraber Geleceğim Zeytinburnu Plaformunda görev yapıyoruz. Aynı zamanda Adnan başkan İstanbul Times tv de "Herşeye Rağmen" programının yapımcısı ve sunuculuğunu yapıyor.

Kendisini sosyal işlere vakfeden sayın Adnan Saygılı büğümüzün kızı Merve'nin düğününe katılmak ve Malatyalı hemşehrim olan damat Yunus Balcı ile de tanışmış olmaktan dolayı kendimi çok mutlu hissetim.

Genç çiftlere mutluluklar dilerim diyen Çetiner her iki aileye de en kötü günleinin bugün gibi görmelerini dilerim dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim