1988’den beri İstanbul Boğazı’nın  en seçkin semtlerinden biri olan, Sarıyer, Yeniköy’de hizmet veren Emek Mantı Evi, Türk mutfağının geleneksel ve yöresel lezzetlerini bir arada ve ev atmosferinde deneyebileceğiniz bir mekan.  

Mekanda bulunan tüm ürünler tamamen el yapımı olup mekan sahibi Gülser Çetin ‘in kontrolünde Karadenizli ev hanımları tarafından hazırlanıyor. 

Yoğurt ile servis edilen etli yaprak dolma, mantı, içli köfte, mercimek köftesi, zeytinyağlı dolma, kıymalı veya peynirli su böreği, mevsiminde hamsili pilav, Özbek pilavı ile servis edilen islim kebabı, ızgara köfte, çiğ börek ve yemeklerden sonra demli çay eşliğinde servis edilen Türk tatlılarından seçilmiş zengin bir menüye sahip olan, yemek kalitesiyle İstanbul’un klasikleri arasında yer alan Emek Mantı Evi, bayram, yılbaşı gibi özel günlerde müşterilerine en özel hizmeti sunmanın yanında, evlere özel, tepsi ile börek ve tatlı, kilo ile mantı gibi tüm ürünlerinin satışını da yapmaktadır.  

Ayrıca müşterilerinin talepleri üzerine kişiye özel siparişler de alınır ve en özel şekilde hazırlanır.     

Emek Mantı Evi haftanın 7 günü 08:00-24:00 saatleri arasında açık olup yakın bölgelere evlere paket servisi yapılmaktadır.  

ADRES    :   Köybaşı cad. no: 118/A Yeniköy/İstanbul

İLETİŞİM:   (0212) 262 69 81

                 (0212) 223 71 68  (fax) 

[email protected]

www.emekmanti.net

Haber : Nurettin Koç /İstanbul Times Gazetesi /Sarıyer İlçe Temsilcisi 

                    

Editör: TE Bilisim