İşin garip cilvesi açıklamanın yapıldığı yerin yanı başında haberde görülen binaya imar verdiler

Bu haberde kullanılan fotoda görülen bina İkitelli Tır Grajını perişan eden sel suyunun köprü altında ilk aktığı yerde yapıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi  / Özel Haber 

Dalgın bir sürücü bu nasıl bir bina deyip dikkati dağılsa ve köprü bariyerini aşssa binanın 10.katında içeri girecek şekilde köprüye sıfır denebilecek bir imarı kim vermişse,kim itiraz etmemişse kim göz yummuşa en hafif ifadesi ile Allah’a havale ediyoruz.

Hem Dere yatağı,Hem Köprüye Papışık Hem de Yüksek  hangi mantıkla imar veriliyor  birisi bunu halka açıklasın

Basın mensubu olarak imar ve inşaat işinden anlamayız. Ancak  sıradan bir vatandaş olarak buraya bu binayı yapanlar ve imar izni verenlerin hangi  mantık ile bu izni verdiklerini  kamuoyuna anlatmaları gerekmez mi ?

Kim bu Mar Yapı ?

Köprüye yapışık binanın çok yakınında yine dere içinde MARYAPI tarafından yapılan başka bir bina daha  var. Bu kadar sorunlu yere bina yapan  Maryapı’nın arkasında  kim olduğu merak konusu oldu.

Dünya çevre gününde İstanbul’un ruhuna el Fatiha  

Bugün 5 Haziran Dünya çevre günü. Ancak İstanbul’da yapılan plansız ve uygunsuz yapılar ile  çevre diye  bir şeyin kalmadığını her gün her yerde görmek mümkün.  Ataköy Sahilinin durumu içler acısı ,Basın Ekspres yolunun durumu ise feci. Özetle İstanbul’da  nerede değerli bir arsa var ise ülkenin inşaat devi bir firması buralara çöreklenmiş durumda. Bir çok yerde de bu işin ele başısı da TOKİ  ve alt kuruluşu olan EMLAK KONUT olduğunu da vurgulamak gerek.

Bir kez daha yazıyoruz İstanbul’a karşı son yıllarda yapılan imar hovardalığına atık yürek dayanmıyor.

İşte  bu haberdeki foto yapılan imar hovardalığına en büyük örnektir.

Kaynak : İstanbul  Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim