Tecrübeli Belediyeci Fikret Konya kızını gelin etti
 
Seviyeli siyaseti ile rakip partilerin bile takdirini toplayan CHP.Zeytinburnu belediye meclis üyesi,ve Türkiye de en uzun süre belediye başkan yardımcılığı yapan üç kişiden biri olan Fikret Konya Kızı Hüma’yı telli duvaklı gelin etmenin mutluluğunu yaşadı.
 
İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber
 
Betül ve Fikret Konya çifti Kızları Hüma'yı gelin etmenin,Gülten ve Fadıl Arslan çifti de oğulları Yasin'i damat etmenşin mutluluğunu yaşadılar. Zeytinburnu siyaset ve iş aleminin icabet ettiği nikah merasimi oldukça kalabalık ve görkemliydi.
 
Fikret Konya mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.
 
Kimler Hüma ve Yasin’i yalnız bırakmadı ?
 
Hüma ve Yasin Çiftinin Nikâh Törenine, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı İlyaz Saka, CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan,CHP İBB.meclis grubu başkan vekili Fahrettin Kayhan, MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Av. Fethi Ahmet Alparslan, CHP Milletvekili Aday Adayı Salih Zeki Durmuşoğlu, CHP Zeytinburnu Meclis Üyeleri, M. Ercihan Ekşi, Cemal Aydar,İlkay Biber, Şenol Yurtseven, Necati Sütçü,İsmail Terzi,Mehmet Koç,Mehmet Tahan, İl Genel Meclis Üyesi Yaşar Dindar,Aynur Erbaş, Ak Parti Zeytinburnu Meclis Üyesi Sefer Kocabaş, Hasan Sertçelik CHP Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Yönetim Kurulu Üyeleri, Gökalp Mahalle muhtarı Celal Ertuğrul, Veliefendi mahalle muhtarı Veli Özarslan, Sümer Mahalle muhtarı Akın Coşkun, Beştelsiz mahalle muhtarı Adem Yavuz,Eski telsiz mahalle muhtarı Necdet Akşahin, DP.parti MKK.üyesi mimar Süleyman Uluocak, eski Anap meclis üyesi Yaşar Demirkan, Ali Güzelce, Derimod’un sahibi Hasan Yelmen, Rumeli Türkleri dernek başkanı Sadullah Sipahioğlu, İBB.eski meclis üyesi Erkan Davazlı, Fikret Konya’nın yıllarca birlikte siyasi mücadele verdiği bir çok arkadaşı kızının nikahında kendisini yalnız bırakmayarak mutluluğa ortak oldular.
 
Ayrıca yoğunluklarından dolayı nikah merasimine katılmayıp telgraf,telefon ve mesajlarla genç çiftlerin mutluluğuna ortak olan çok sayıda davetlinin de olduğu gözlerden kaçmadı. 
 
Gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’in 20 yıllık komşusu olan Fikret Konya’nın kızı Hüma ve eşi Yasin’e İstanbul Times Gazetesi olarak bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
 
İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 
Editör: TE Bilisim