İstanbul'un En Sevilen 5 Dondurmacısı;

1-Dondurmacı Ali Usta: Önünde oluşan uzun kuyrukları ile meşhur olan Dondurmacı Ali Usta, Kadıköy Moda’da bulunuyor. Ali Usta yaz boyunca gece saat 04.00’a kadar hizmet veriyor ve bol porsiyonu, lezzeti ve bol meyveli olması ile dikkat çekiyor.

2-Dondurmino: Dondurmino, ilk olarak Alaçatı'da kuruluyor ve ikinci şubesini Karaköy Fransız Geçidi’ne açıyor. Birçok farklı çeşidi bulunan Dondurmino, ege lezzeti barındıran dondurmalar üretiyor. Lavantalı ve biberiyeli gibi farklı tatları da sunan dondurminodaher zaman alışılmışın dışında tatları görmek mümkün. 

3-Mua: İtalyan dondurmasının adreslerinden biri olan Mua Yeniköy’den sonra Galata’da da açıldı. Her zaman taze meyveler tercih ederek mevsiminin dışında yapılan bir dondurma çeşidi bulunmuyor. Kışın kış meyvelerinden yazın ise yaz meyvelerinden üretilen dondurmalar üretiyor.

4-Cremeria Milano: İtalyan dondurmasının bir sonraki adresi ise Cremeria Milano. İtalyan dondurmalarını severek tüketeceğiniz yerlerden biri olan Cremeria Milano şehrin birçok semtinde bulunuyor. Üstelik Cremeria Milano’da yalnızca dondurma değil büyük özenle hazırlanmış tatlı çeşitlerine de yer veriyor.

5-Yaşar Usta: Uygun fiyatı ve çeşitliliği ile en popüler dondurmacılar arasında bulunan Yaşar Usta Bostancı’da bulunuyor. Meyveleri zamanında kullanan Yaşar Usta’nın dondurmaları yoğun tadı sebebiyle çok seviliyor, üstelik birçok yerde de bayisi bulunan Yaşar Usta’yı mutlaka ziyaret edin.

Editör: TE Bilisim