Kürtçe ve Türkçe Müziğinin harmnalandığı, tüm Renklerin buluştuuğu Müzik Kanalı Yaşam TV, artık Digitürk’te…

“TÜRKİYE'NİN TÜM RENKLERİ BU EKRANDA” sloganıyla dikkatleri üzerine çeken Yaşam TV, artık Digitürk Türksat paketinde 198. kanalda yerini aldı.

14 aydır Turksat 4A uydusunda yayın hayatında olan ve hızla büyüyen Yaaşam TV; Uydu yayını, D Smart, Mobil TV, internet-cep-tablet’ten sonra Digitürk’te de yerini alarak, böylece tüm platformlarda izlenebilir bir hale geldi.

NASIL İZLERİM ?

UYDU YAYINI:

Türksat: 4 A

Frekans: 11824

Polarizasyon: Dikey (V)

Sembol Oranı: 8000

Fec: 3/4

http://canlitv.mobi/yasam-tv


(YAŞAM TV’yi Türkiye’nin dört bir yanından ve ayrıca Doğuda, Azerbaycan’dan, İran’dan, Irak'dan, Batıda İngiltere, Hollanda, Belçika, İsviçre, Almanya, İtalya hatta İsveç, Norveç’e kadar Avrupa’nın her yerinden takip edebilirsiniz)

DIGITURK-TÜRKSAT:

Yaşam TV’’yi, Digitürk-Türksat paketinde 198. kanalda izleyebilirsiniz. Bilindiği gibi Digitürk yayınlarını Eutelsat paketi ve Türksat paketi olarak iki ayrı şekilde takip edebiliyorsunuz. İki tarafın yayını da yüzde 90 aynı ve iki paket de aynı anda maçları canlı yayınlıyor. Siz şayet Eutelsat paketindeyseniz, Eurosport News kanalını göreceksiniz.Digitürk’ü
(+90 212 473 73 73) bir aramayla hemen diğer pakete geçebiliyorsunuz ve her şeyin aynı olduğunu görüyorsunuz 198’nci kanalda bu kez karşınıza Yaşam TV çıkıyor. Şayet, zaten Digitürk Türksat paketi kullanıyorsanız, 70. kanalda zaten doğrudan YAŞAM TV kanalı karşınıza çıkıyor.
D SMART: 

YAŞAM TV’yi, D-Smart 212’ci kanalda izleyebilirsiniz. 

Kaynak : İstanbul  Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim