İşte Bu Hafta sizin için gittik, gördük ve yazdık.

İşletmenin sahibi Cüneyt Tezcan kendi yemediğimiz hiç bir ürünü müşterilerimize servis etmeyiz... Gazete olarak her hafta ayrı bir mekana ekip olarak gidiyoruz. Mekanlarının en spesiyal ürünlerinden bir sunum yapmalarını rica ediyoruz.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç / Erhan Şahin 

Mekanın sahibi Cüneyt Tezcan ekip olarak kendi işletmelerine girer girmez bize mutfaklarını, kullandıkları etin sertifikalarını ve diğer malzemenin en kaliteli ürünlerden olduğunu ifade ettikten sonra "kendi yemediğimiz hiç bir ürünü misafirlerimize ikram etmeyiz" dedikten sonra bizi hasbihal edeceğimiz masaya davet etti

Leziz ve nefis yemekler 25 yıllık yemek ustası Davut Özkılıç Usta'dan

Bu hafta hizmet sektöründeki ziyaret listemizde olan Dervişan Sofrası Fuma'nın 25 yıllık yemek ve ızgara ustası aslen Gaziantep Nizipli olan Davut Özkılıç ustamıza mekanınızın en çok beğeni alan ürünü nedir diye sorduk.

Kendisi gülerek size bunu anlatmak yerine en iyisi ben size "Dervişan karışımı" dediğimiz spesiyal nefis kebabımızdan bir sunum yapayım siz kendiniz karar verir dedi.

Bizde zaten öğle yemeği servisi anında gittimiz için ağanın eli tutulmaz dedik. Davut usta öyle bir masa hazırladı ki Cem Yılmaz'ın meşhur repliğinde olduğu gibi abime bir masa danatayım tarzında müthiş bir görüntü eşliğinde hazırladığı nefis yemeklerin ancak fotoğraflarını foto muhabirimizin objektifinde gazete sayfalarımıza yansıtabiliriz. Nefis lezzet ve damak tadı için bizzat sizi mekana davet ediyoruz.

Mekanın sahipleri ve çalışanlarından komşu Üniversite öğrencilerine jest

Mekanın sahibi İş adamı Cüneyt Tezcan işletmesinin yanı başında bulunan Yeni Yüzyıl ve İstinye Üniversitesi öğrencilerine komşuda pişer bizede düşer atasözü gereği her gün saat 11.30 ile 15.00 arası 3 çeşit nefis yemeği maliyet fiyatı olan 12 TL de servis etme kararı aldı.

Bu karardan sonra muhteşem bir mekanda çok uygun bir fiyata ve güleryüzlü servis alan bazı öğrenciler biz ailemizden uzaktayız ama Dervişan Sofrası Fuma ile kendimizi evimizdeki gibi rahat hissediyoruz. Okul yemekhanesi fiyatına lüks bir restoranda yemek yediğimiz için çok mutluyuz. Bu imkanı bize sunan işletme sahiplerine ve idarecilerine teşekkür ederiz dileklerinde bulundular.

Ev ve İşyerlerine servis yapılıyor

İşletmenin idarecileri moto kurye servisleri ile ev ve işyerlerine yemek servisi yaptıklarını ifade ederek 0212- 803 3 443 - 0212- 777 7 370 ve 0212-194 2 734 numaralı telefonlardan siparişlerinizi verebileceğinizi

ifade ediliyor.

Zeytinburnu Maltepe Mahallesi'nin en Güzel mekanlarından birisi Dervişan Sofrası Fuma İstanbul halkına hizmet ediyor

Mekan Zeytinburnu İlçesine bağlı Maltepe Mahallesinin Cevizlibağ semtinde yer alıyor. E-5 in üzerinde bulunan Yeşil Plaza'nın 100 metre ilerisinde yer alan Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Garaj kısmının tam karşısında bulunan Beyaz Residans'ın dükkanlarında yer alan mekan'a istanbul'un her yerinde ulaşmak çok kolay.

Cevizlibağ Tramvay ve metrobüs durağında iner inmez yürüme mesafesi ile size sadece 2 dakika uzaklıkta yer alan Dervişan Sofrası Fuma'da nefis bir yemek yemek isterseniz mekan sahipleri sizi bekliyor.

Mekanda sulu yemek,ızgara ,tatlı,meşrubat,çay,kahve başta olmak üzere bir restorantta ve Cafe'de olması gereken her şeyi tek çatı altında bulabilirsiniz... Mekanda hem kapalı alan hemde sigara içilebilen açık alan mevcuttur.

Mekanda yemeğinizi yeyip işinize veya okulunuza dönebileceğiniz gibi Wifi internet'in ve Hit müziğin olduğu muhteşem bir ortamda saatlerce keyifli bir zamanda geçirmeniz mümkün.

Dervişan Sofrası ve Fuka Cafe'ye nasıl ulaşacaksınız ?

Maltepe Mahallesi Tayyareci Sami Sokak Beyaz Residans Sitesi C Dükkan Apt.NO:2D -E Zeytinburnu / İSTANBUL Tel: 0212- 803 3 443 - 0212- 777 7 370 ve 0212-194 2 734

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim