Dengeium Dostları İftarda buluştu

 

Zeytinburnu ve Laleli bölgeleri başta olmak üzere İstanbul’un bir çok yerinde inşaat ve emlak alanında faaliyet gösteren “Dengeium Gayrimenkul İnşaat ve Emlak”istikrarlı büyümesine devam ediyor.

 

İstanbul Times Haber Merkezi /ÖZEL HABER

 

Zeytinburnu ilçesinin önde gelen sanayici ve iş adamları başta olmak üzere İstanbul’da faaliyet gösteren yüzlerce sanayici işadamını Bayrampaşa Ramazan Bingöl Et Lokantasında verdiği iftar ile ağırlayan “Dengeium Gayrimenkul İnşaat ve Emlak” yönetim kurulu başkanı Necat Şendur misafirlerini masalarında teker teker ziyaret ederek hepsine iftarlarına icabet ettikleri için teşekkür etti.

 

Necat Şendur terör ve açlığa vurgu yaptı

 

Şendur İftar nedeni ile gazetemize yaptığı kısa açıklama’da şunları söyledi “ Öncelikle ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kast eden terör örgütünün gencecik yavrularımızı bu mübarek ramazan günü hain pusularla şehit etmesinden dolayı derin üzüntü içinde olduğunu belirtti.

 

Şendur konuşmasında Afrika'daki açlığa da değinerek  şunları söyledi “ Bizler Türkiye de bolluk ve bereket içinde yaşarken Somali ve Afrika’nın diğer bir çok ülkesinde milyonlarca kardeşimizin açlık ve susuzluk karşısında çaresiz kalmaları bizleri üzüyor.

Türk devletinin başlatmış oluğu yardım çalışmalarına herkesin gücü oranında destek vererek bir canın kurtulmasını isteyen Şendur  bu cennet vatanımızda birlik ve bütünlüğümüze kast eden mihraklara Allah fırsat vermesin dedi.

 

Necat Şendur,Dengeium Gayrimenkul Emlak ve İnşaat’ın her gün dostlarının kendilerini tercih etmesi ile büyümeye devam ettiğini ifade ederek,iftarlarına icabet eden yüzlerce dostuna teşekkür ettikten sonra konuşmasına son verdi.

  

Necat Şendur Gazetemize gayrimenkul emlak piyasası hakkında bilgi verdi

 

Şendur Gazetemize yaptığı açıklamada her ne kadar son dönemlerde Altın ve Döviz aşırı derecede değer kazanmış olsa da her zaman uzun dönem de arsa ve gayrimenkul’ün ciddi bir yatırım aracı olduğunu rahatlıkla vurgulamak mümkün dedi.

Şendur yatırım yapacak olan kişilerin iyi bir gayrimenkul danışmanı ile fikir alışverişi  yapmaları halinde en çok pirim yapan bir lokasyonda yer almalarının kendileri için karlı bir yatırım aracı olacağını vurguladı.

 

Dengeium Laleli Şube yetkilisi Mecit Şendur "Laleli BM.gibi"

Dengeium İnşaat Êmlak Gayrimenkul şirketi Laleli Şube yetkilsii Mecit Şendur ise gazetemize yaptığı açıklamada Laleli'nin her Irk ve millete ev sahipliği yapan bir yer olması bakımından kendisinin burayı Birlieşmiş milletlere benzettiğini söyledi.  Şendur Dengeium olarak Laleli'de ciddi ve güzel işler yaptıklarını,bundan sonra daha da güzel işler yapmak adına çalışma arkadaşları ile sürekli plan ve projeler geliştirdiklerini ifade etti.Macit Şendur iftarlarına icabet eden tüm misafilerini teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Dengeium Gayrimenkul Genel Müdürü Ahmet OK biz işimizi çok seviyoruz dedi

 

Dengeium Gayrimenkul İnşaat Emlak danışmanı Ahmet Ok ise gazetemize yaptığı açıklamada şirket olarak amatör ruh ve profesyonel bir zihniyet ile çalıştıklarını vurgulayarak  müşterilerimize sunduğumuz karlı önerilerle bugün Zeytinburnu ve Laleli başta olmak İstanbul’un birçok yerinde müşterilerimize arsa,işyeri ve konut olarak çok cazip yerlerin sunumunu yapıyoruz dedi.

Gazetemiz aracılığı ile kendilerine rahat bir çalışma ortamı sunan yönetim kurulu başkanları sayın Necat Şendur’a teşekkür eden Ok Dengeium’un kısa,orta ve uzun vadede gayrimenkul sektörü ile alakalı çok değişik projeleri olduğunu şartların olgunlaşması ile de  bu plan ve projelerini bir bir hayata geçireceklerini  ifade ederek yoğun işlerine rağmen iftarlarına katılan sanayici ve işadamlarına kendisi ve şirketi adına teşekkür etti. 

 

Zeytinburnu ilçesini en iyi bilen Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’in Dengeium analizi  

 

 Gelişim ve Değişim Tarihi İçinde Zeytinburnu“isimli eserimi yazarken bu ilçenin Sur içi İstanbul’una en çok yakın yer olması nedeni ile topraklarının çok verimli olduğunu bu yüzden de buralara standardı yüksek projelerin yapılması gerektiğini vurgulaşmıştım.

Yıllar önce yaptığım bir çok tespitlerimin bugün ilçede hayat bulması beni mutlu ediyor.

ONALTI  DOKUZ,OTTOMARE SUIT,THE VELİEFENDİ İSTANBUL,SAHİL PARK, REAL İSTABUL,TOPKAPI MERKEZ EVLERİ,MERKEZ PARK YEL EVLERİ,IRMAK GARDEN PLUS son dönemlerde Zeytinburnu’nda yapımına başlanan ciddi projelerdir.

Çok yakın bir süre içinde ülkemizin önde gelen gayrimenkul şirketlerinin Zeytinburnu’nun yanı başında Merter ve Bakırkör’de devasa projelere başlayacak olması da Dengeium’un merkezinin bulunduğu Zeytinburnu’nun gayrimenkul konusunda trendi yükselen bir ilçe olduğu artık bugün bir çok kişi tarafından kabul görmüş durumda.

Dengeium’un tecrübeli gayrimenkul danışmanları da bu süreçte çevreyi iyi bilmelerinin tüm avantajlarını müşterilerine sunacaklarını biliyorum.

Bu ilçenin kitabını yazan bir yazar olarak Zeytinburnu ilçesinin doğru tanıtılmasına katkı yapan Dengeium Gayrimenkul Emlak ve İnşaat’ın yönetim kurulu bakanı Necat Şendur başta olmak üzere tüm şirket çalışanlarına teşekkür ederim.

 

İftar’a kimler katılmştı ?

 

Lalleli Sanayici ve işdamları dernek başkanı Gıyasettin Eyüpkoca,Ak Parti Zeytinburnu kurucu ilçe başkan yardımcısı Ayhan Balcı,Elit Yapı ortaklarından Ömer Baş,İşadamı İbrahim Akbulut, İstanbul Times Gazetesi imtiyaz sahibi  Hüseyin Çetiner,Fagis Tektil sahibi Yekta Dinçer,İşadamı Kadir Akçadaşoğlu,Mustafa Küçüker,Finasans Bank Zeytinbunru şube yönetmeni Serpil Özcan Selvi ve iş arakadaşları, Güneş Tekstil sahibi İrfan Güneş,İşadamı Fikret Tuncer,Fatih Tekstil'den Hüseyin ve Yavuz Karabulut,Dengium Emlak inşaat yönetim kurulu üyesşi Recep Şendur, başta olmak üzere yüzlerce sanayi ve iş adamı Dengeium ailesini iftarlarında yalnız bırakmadılar.

 

Necat Şendur Kimdir ?

 
1968 Siirt doğumlu. D.Ü. Elektrik Bölümü mezunu. 20 yıldan beri Z.Burnu’nda ticaretle meşguldür. İnşaat sahasında faaliyet gösteren Dengeium İnşat ve Emlak firmasının yönetim kurulu başkanıdır. Evli; biri erkek, ikisi kız olmak üzere üç çocuk babasıdır. İHH, Mazlumder, Yardımeli gibi sivil toplum örgütlerinin üyesi ve kurucuları arasındadır. Halen Z.Burnu Yeni Yüzyıl Derneği başkan yardımcılığını sürdürmektedir. Z.Burnu’nda ikamet etmektedir.Şendur ekibi ile Dengeium Emlak ve inşaat şirketini sektörde aranılan bir marka yapmak üzere çalışmalarına devame diyor. 

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


Editör: TE Bilisim