İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)  lezzet durağı Cigeristan Cevizlibağ şubesine giderek insanı dinlendiren dekoru ile bölgeye değer katan muhteşem mekanda firma yetkililer ile konuştu. Ciğer Denince Edirne akla gelir sorumuzu Ciğeristan yetkilisi evet Edirne ciğeri tavada yağ ile yapılır. Biz ise odun közünde yaparız.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

2006 dan bu yana en lezzetli Ciğer Şişimizi önce Aksaray Sofular’da şimdi de Zeytinburnu Cevizlibağ’da damak tadını bilen müşterilerimize sunuyoruz.Biz de kalite,hijyen,en organik sebzeler misafirlerimize sunulur. Servisimizi kapalı kapılar ardında değil müşterimizin gözü önünde yaparız. 

Damak zevki kadar göz zevkine de önem veririz. Kendi ailemize yediremeyeceğimiz  hiçbir ürün Ciğeristan’a girmez diyen firma yetkilileri fiyat olarak da çok ekonomik bir bedel tercih ettiklerini söyleyerek Zeytinburnu halkını Cevizlibağ Cigeristan’a mutlaka beklediklerini söylediler.

İşte lezzetin adresleri:

Aksaray                           Zeytinburnu/ Cevizlibağ

Sofular Mahallesi Simitçi Şakir Sokak            Seyitnizam Mahallesi Mevlana Caddasi

NO:16 Aksaray – İstanbul                            NO:81 -3  Ginza Plaza Ambarlar üstü

Rezervasyo Tel:0534- 057 51  51                 UPS Kargo yanı Zeytinburnu / İstanbul                                                                      Rezarvasyon Tel: 0535- 681 82 82



Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)




Editör: TE Bilisim