Dernek başkanı Münnever Acar hayırda yarışmak için kurulduk dedi

Başkanı kadın olan Ak Gönüllüler Derneği açılışını 8 Mart dünya kadınlar gününde yaptı.  Başkan Münever Acar gazetemizi yaptığı  konuşmada şunları söyledi ”Derneğimizin  yönetim kurulu üyelerinin büyük  çoğunluğu siyasi olarak Adalet ve Kalkınma Partisini (Ak Parti) destekliyorsa da bizim derneğimize he görüşe sahip insanlar üye olabilir. Amacımız insanlara faydalı olmaktır. Derneğimiz bünyesinde bir çok hayırlı ve olumlu çalışmaya ev sahipliği yapacağız.  Samimi içten bir şekilde riyasız olarak ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi ve hayır yapmak isteyen insanlarımızı derneğimiz buluşturacak.  Güzel işler   yapacağımızı inanıyorum .Açılışımıza katılan Zeytinburnu Belediye başkan yardımcıları Sayın Feruz Kutsal’a,Gökhan Kasap’ a ,ve gazetelerinizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’e bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim” dedi.

Dernek yöneticisi Musa Acar ‘da  bugüne kadar hiçbir dernek ve diğer kuruluşa üye olmuş değilim. Annemin kurucusu olduğu derneğin başarısı için elimden geleni yaparım dedi.

Perihan Togay bütün katılımcılara teşekkür etti

Ak Parti’nin 7 Haziran 2015 ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde İstanbul 2.Bölgede aday  ve aynı zamanda derneğin kurucu üyesi de olan Perihan Togay dernek açılışında bir konuşma yaptı. “ Togay STK ların toplum hayatında oldukça önemli bir yeri var.  Aslında Vakıf ve dernek geleceği bizim kültürümüzün önemli bir parçası olmuştur. Osmanlı’da kanadı kırık leyleklerin bakımını üstlenen ve evlenme çağına gelip çeyizi olmayan genç kızlara yardım eden vakıflara kadar toplum ve canlıların ihtiyaç duyduğu gereksinimleri temin etmek üzere bir çok vakfın olduğunu biliyoruz. Bu  konuda tarihi kayıtlarda belge görmek mümkündür.

Biz de arkadaşlarımız ile bir  araya gelerek  Ak Gönüllüler Derneğini kurduk. Amacımız ihtiyaç sahibi insanlarımızın derdine derman olmaktır. Burada bizi yalnız bırakmayan Belediye başkan yardımcılarımız Sayın  Gökhan Kasap,Feruz Kutsal ve İstanbul Times yayın ekibi olarak sizler başta olmak üzere  bizi yalnız bırakmayıp açılışımıza gelen bay ve bayan kardeşlerimize çok teşekkür ederim”
dedi.

İkramlardan sonra hatıra fotoğrafının çekimi ile açılış merasimi tamamlanmış oldu.

İşte derneğin Yönetimi :

1-Münnever Acar (Başkan)

2-Perihan Togay

3-Fatma Dalkılıç

4-Asiye Sengin

5-Emsal Togay

6-Ramazan Dalkılıç

7-Musa Acar

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim