23 Nisan da gerçekleştirilecek resmi törenler dışında farklı ve renkli bir şenlik de hazırlayan Kadıköy Belediyesi, tüm çocukları ve içinde 23 Nisan coşkusu taşıyan büyükleri, 23 Nisan cuma günü saat 13.00'de Kadıköy Selamiçeşme Özgürlük Parkı’ndaki şenliğe davet ediyor.

Kadıköy Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 23 Nisan Çocuk Şenliği adıyla ERTANA organizasyon işbirliği ile Özgürlük Parkı’nda tüm gün yapılacak olan 23 Nisan Çocuk Şenliğinde tüm aktiviteler ücretsiz. Dj’ler eşliğinde Çeşitli yarışmalar, yüz boyama etkinlikleri, dans gösterileri, Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğrencilerinin vereceği minik konserler,Bale ve Halk oyunları gösterilerinin de yer aldığı şenlikte, alana kurulacak olan şişme oyun parkları ve tırmanma duvarları da ücretsiz olarak hizmet verecek.

Fatih Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kocamustafapaşa’da Çocuk Şenliği gerçekleştirecek.

24 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek şenlik kapsamında çocuklara ücretsiz pamuk şeker, Maraş dondurması, Osmanlı macunu, patlamış mısır dağıtılacak.

Şenliğe katılan çocuklar, ayrıca tırmanma piramidi, ördek kaydırak, sosis balon, çocuk oyun köşesi, palyaço, kostümlü karakterler, Sumo Güreşi, yel değirmeni zıpzıp, meyve ağacı oyunu, jonglör, yüz boyama ve tahta bacak gibi aktivitelerle gönüllerince eğlenebilecek.

Şenliğe katılan miniklere verilecek yaka kartlarıyla çocuklar hem ikramlardan, hem de etkinliklerden ücretsiz faydalanabilecek.   

Editör: TE Bilisim