Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, partisinin İl Başkanlığınca, İstanbul genelinde organize edilen ve ihtiyaç sahibi çocuklara giyecek bağışı yapmayı hedefleyen "Çocuklar Üşümesin" kampanyasının Üsküdar ayağındaki çalışmalarına devam ediyor.

Parti, Aralık ayı sonuna kadar 15 yaşta dahil olmak üzere çocukların giyebileceği kullanılmamış bot, atkı, bere, eldiven, mont, kazak ve pantolon bağışlarını kabul ediyor. Öte yandan da giyeceklerin ulaştırılacağı ihtiyaç sahiplerinin belirilenmesi için de partinin Gençlik Kolları ziyaretler gerçekleştirdi.

Muhammet Gürlü: Hayırseverlerin Desteğini Bekliyoruz!

Kampanyaya dair açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, "1 Ocaktan itibaren ihtiyaç sahiplerine giyecekleri ulaştıracağımız kampanya için hayırseverler vatandaşlarımızı destek vermeye çağırıyorum. Bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız, 0216 343 17 90 numaralı telefondan ya da www.facebook.com/SaadetPartisiUskudar adresli sayfamızdan mesaj yoluyla Üsküdar İlçe Başkanlığımıza ulaşabilirler. Ayrıca İstanbul'un diğer ilçelerinde ikamet eden vatandaşlarımız da çalışma ile ilgili bulundukları ilçelerdeki ilçe teşkilatlarımızdan veya İl Başkanlığımızdan bilgi alabilirler" şeklinde konuştu.

Gürlü, ayrıca bugüne kadar kampanyaya destek veren hayırseverlere de teşekkür etti.
 
Editör: TE Bilisim