TDF Başkanı Mustafa Demir Trabzon'a layık olmak için elimizden geleni yapıyoruz dedi

İstanbul Times Tv'den Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner'e kısa bir beyanat veren Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) genel başkanı Mustafa Demir şuları söyledi "Bu sene İstanbul'daki Trabzonlular olarak 9.kez Trabzon'un fethini ve Tanıtım günleri etkinliğini yapıyoruz. Federsayonumuza Üye Dernek başkanlarımıza,İstanbul'daki Trabzonlu ve Trabzon dostu ilçe belediye başkanlarına verdikleri katkı ve destekten dolayı çok teşekkür ederim. Açılışımıza katılan İç işleri bakanımız sayın Süleyman Soylu başta olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim" dedi.

TDF Muhasibi ve başkan yardımcısı Salih Zeki Durmuşoğlu ise şunları söyledi:"Federasyon başkanımız sayın Mustafa Demir başta olmak üzere katkı sunan bütün katılımcılara kendim ve federasyonum adına teşekkür ederim. Başta bütün Trabzonlu hemşehrilerimiz olmak üzere 26-29 Ekim 2017 tarihleri arasında Yenikapı etkinlik alanında devam edecek olan programıza herkesi bekleriz" dedi.

TDF Kadın Kolları Başkanı Asuman Sula Durmuşoğu'da şunları söyledi" Aslında genel başkanımız sayın Mustafa Demir ve başkan yardımcımız aynı zamanda muhasibimiz olan Salih Zeki Durmuşoğlu söylenmesi gereken her şeyi söylediler. Ama ben federasyonun kadın kolları başkanı olarak bütün Trabzonlu bayanlarımızı 26-29 Ekim 2017 tarihleri arasında sürecek olan etkinliğimize davet ediyorum" dedi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim