Bursa'da otomobiliyle evine giderken yolda gördüğü yaralı kişiye yardım etmek için onunla birlikte ambulansa binerek hastaneye gittiğini belirten tekstilci Sunay Çelik'in otomobili çalındı. Kendisini takip etmesi için anahtarını verdiği kişi tarafından çalındığı iddia edilen otomobil derede bulundu.

Bursa’da tekstil ticareti ile uğraşan Sunay Çelik polise giderek, yaralı yardım etmek isterken 16 RD 328 plakalı otomobilinin çalındığını bildirdi. Yapılan aramalar sonucu Çelik’in otomobili Dobruca Deresi’nde suya batmış halde bulundu. Dereden vinç yardımıyla çıkarılan otomobilini teslim alan Sunay Çelik, 1 Eylül’de saat 01.30 sıralarında evine giderken, yolda yatan yaralı bir kişi gördüğünü söyledi ve olayı şöyle anlattı: 



'BİZİ TAKİP EDİN. ARACI HASTANEDE ALIRIM'

"Yaralı kişi alkolün etkisi ile kendisini hastaneye götürmek isteyen görevlilere zorluk çıkarıyordu. Ben de insanlık adına onlara yardım etmek istedim. Yaralıyı ikna ettim. Ambulansa bindirdim. Benim de yanında olmasını istedi. Kabul ettim. Bu sırada aracımın anahtarını orada bizleri izleyen tanımadığım kişilere verip, ’Ambulansın arkasından gelin. Aracımı hastanede alırım’ dedim. Çekirge Devlet Hastanesi’ne gelince, otomobilim ortada yoktu. Taksi ile olay yerine gittim yine yoktu. Polise haber verdim. Gün açınca aracımı Dobruca Deresi’ne suya gömülü olarak buldum."
Editör: TE Bilisim