Evet az farkla önde gidiyor

Kesin olmayan sonuçlara göre evet oylarının % 51.3 ile  önde olmasına itiraz eden CHP Genel Başkan yardımcısı Erdan Aksünger İstanbul,Ankara ve İzmir Gibi üç en büyükşehir'de hayır önde olacak ama hayır cephesi kaybedecek bizim bunu kabul etmemiz mümkün değil dedi.

İstanbul Times Haber  Merkezi / Mehmet Osmanoğlu          

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sonuçlar ülkemizehayırlı ve uğurlu olsun dedi. Başbakan Yıldırım ise kısa süre içinde balkon konuşması yapacak.MHP lideri Devlet  Bahçeli ise yazılı bir açıklama yapacağını ifade etti. CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP parti sözcülerinin ne dyeceği henüz netlik kazanmazken CHP'liler sandıkta hile yapıldığını iddia ediyor. Aksünger 1 milyon oyun geçersiz olduğu  bir seçimde evet ve hayır arasında bu kadar küçük bir fark var iken burada hile yapılmadığına inanmamaız beklenmesin dedi.

Oy kullanan bütün seçmenlerin oyları sayıldıktan sonra Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kesin olmayan sonuçları açıklayacak. 

İstanbul Times Yayın Grubu olarak yaptığımız bütün haberlerde Referandum sonuçlarının açık ara fak ile olmayacağını hep açıkladık. Çıkan sonuç bizi haklı çıkardı. Sonucun ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz. 

Editör: TE Bilisim