İslam ülkeleri paramparça durumda

Suriye, Irak, Yemen, Libya, Filistin, Mısır ’da adeta ölüm, kaos kargaşa ve başıbozukluk günlük yaşamın bir parası olmuş durumda.

Alenen savaş olmayan Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn ,Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere birçok ülke de İsrail ve Amerika’nın kucağına oturmuş durumda.

Özetle hiçbir İslam ülkesi bugün ne siyaseten nede iktisaden tam özgür ve bağımsız değiller.

Müslümanlar Okuma ve yazmadan uzaklaştıkça yaşadıkları yerlerden kan ve gözyaşı ekisk olmuyor.

Kan ve göz yaşının dinmesi adına islam alimleri ve İslam ülkelerinde daha basiretli ve idareci olmaları gerekir.

Amerika,İsrail ve batılı ülkeler başını kaldıran Türkiye'yi boğmak adına ellerinden gelen her türlü olsumsuz işin içinde yer almaktan çekinmiyorlar.

Halk iyi ve uyumlu olursa idareci de ona göre kendi vaziyetinde değişiklik yapar...

İslam ülkelerinde yaşayan Halklar okur,sorgular ve düşünerek karar verirse hiçbir satılmış lider o toplumun ortak kararları dışında başka emperyalist ülkelere yem olmayacak ve ülkesinde kan ve gözyaşı olmayacaktır.

Bu Ramazan uyanışa vesile olsun

İçinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesinin olduğu bereketli Ramazan ayının İslam üklerinin uyanış ve silkelenmesine vesile olmasını her Müslüman istemelidir. Düşünsenize bir Körfez ülkesinin müftüsü İsrail'a karşı savaşmak caiz değil

Oysa son din olan İslam haksızlığı ortadan kaldırmak için savaşmayı bile emrediyorken bugün kan ve gözyaşına teslim olan onlarca İslam beldesinde hepimiz kitle iletişim araçlarında yaşanan sorunlu sürece tanıklık ediyoruz.

Bari bu Ramazan'da artık İslam ülkelerindeki kan ve gözyaşının son bulmasını temin etmek adına herkese burada seslenerek İslam ülkerindeki kan ve şideta hayır demek adına çalışmalara devam ediyormuş.

11.Ayın Sultanı Ramazan ayı bizlere şeref getirecek inşallah...

Kaynak. İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim