Çağrılan ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Bostan'ın kalp krizi geçirdiği belirlendi. Hastaneye götürülürken kalbi duran ve yapılan müdahaleyle yeniden çalıştırılan Habip Bostan, acil servisteki tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.  Bostan'ın oğulları ve yakınları, hastanenin acil servis girişi önünde sinir krizi geçirip gözyaşı döktüler.
 

ACEMİ KASAPLAR İŞ BAŞINDA

KURBAN Bayramı'nın birinci gününde kurbanlarını kendileri kesmek isteyen pek çok vatandaş elini, bacağını kesti ya da büyükbaş hayvanın darbesiyle yaralandı.



Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sabahın erken saatlerinden itibaren çok sayıda kesik vakası gelmeye başladı. Kurbanını kendisi kesmek isteyen vatandaşlardan bazıları, hayvanı keserken bıçağı kaydırmaları sonucu kendi elini ya da bacağını kesti. Bazı vatandaşları ise kesecekleri büyükbaş hayvanlar teperek yaraladı.

Bazı vatandaşlar, kurbanlarını Kocasinan ilçesindeki Pazar yerinde kesti. Pazar yerindeki kurban kesiminde ilginç görüntüler ortaya çıkarken, kadınların da kurban derisinin yüzülmesine yardım ettikleri görüldü.(Hürriyet)

Editör: TE Bilisim