Anma programına önemli kişiler katıldı
 
Eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu, Eski devlet kakanı Prof.Dr.Sacit Günbey, İran İslam Cumhuriyeti Büyükelçisi Mohammad Ebrahim Taherian Fard,İstanbul Başkonsolosu Bahtiyar Asadzadeh,Kültür ateşesi Abdolreza Rashed,Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclis Başkan yardımcısı Zorlu Töre,Sultan 2.Abdulhamid'in 4.göbekten torunu Kayhan Osmanoğlu,Merhumun damadı Mehet Altınöz,Kızı Elif Erbakan ve çok sayıda seçkin davetli vefatı nın 7. senesinde merhum Erbakanı duaları ile andı.
 
İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 
 
Fatih Erbakan konuşmasında Ak Parti Hükümetini verden yere vurdu
 
Program semanzenlerin gösterisi ile başladı.Daha Sonra merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan ve eşi merhum Nermin Erbakan'ın ruhuna hediye edilmek üzere Kur'an- kerim okundu.
Protokol konuşmalarında eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu, Eski devlet bakanlarından Prof.Dr.Sacit Günbey,Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre,İHH başkanı Bülent Yıldırım merhum Erbakan'ın vizyoner kişiliği hakkında kısa birer selamlama konuşma yaptı.
 
Akabinde İkinci 40 Yıl Dr.Fatih Erbakan ile başlıyor anonsu ile Refah'ın vakti geldi müziği eşliğinde Mücahit Erbakan sloganları arasında sahneye gelen Dr.Fatih Erbakan gündem ile alakalı çarpıcı açıklamalar yaparak hükümeti sert bir dile ile eleştirdi.
 
İşte Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan'ın konuşmalarında satır başları :
 
Ankara'da cadde isimleri değişikliği aparak Amerika'ya mesaj vermek boş bir hamledir.
 
Eğer bir şeyler yapmak istediğinizi gösterecekseniz Fitne yuvası olan İncirliği kapatın.
 
Merhum Erbakan'ın döneminde açılan fabrikalara bakın bir de son 16 yılda açılanlara bakın aradaki farkı göreceksiniz.
 
Milli görüş farkını halkımız biliyor. Milli Görüş daima insanların barış ve huzuru için çalışır.
 
Siyonistlerin ruhunu bilen tek anlayış hiç şüphe yok ki Milli görüştür. Milli görüşün birinci 40 yılda yaptıkları çalışmaları halkımızın belleğinde yerini koruyor.
 
Bu sefer bizler de Milli Görüşün ikinci 40 yılında hep beraber ülkemiz ve dünya mazlumları için güzel çalışmalar yapacağız.
 
Merhum Erbakan sadece bir siyasi parti'nin genel başkanı değildi. O aynı zamanda islam aleminin parçalanmışlığını kendisine dert edinen bir düşünürdü.
O Siyonistlerin gizli ve açık niyetlerini bilen en önemli bir devlet adamıydı.
 
Mrhum Erbakan 28 Şubat öncesi siyonistlerin dediğini yapsaydı uydurma yol ve yönetmler ile kendisine karşı 28 Şubat darbesi yapılmazdı.
 
Erbakan Hocanın genel başkanı olduğu Refah Partisi 1995 genel seçimlerinde % 21 küsürlük bir seçim başarısı ile sandıkta ilk parti çıkınca ABD elçisinin bizim kırmızı çizgilerimize dikkat ederseniz sizinle de çalışırız demesine rağmen kahvesini içirip gönderdi.
 
ABD ve siyonistleri ürküten D 8 leri kurdu.Havuz sistemi ile devletin bir kurumunda aldıkları paraları diğer kuruma yüksek faiz ile verip arada çok para kazanan rantiyeci çarkı yok edince harici ve dahili memleket düşmanları hükümeti yıkmak üzere hemen bir araya geldi.
 
Erbakan başbakan iken hiç zam yapmadan denk bütçe yaptı.
 
Alt gelir grubuna ciddi katkılar yapan REFAHYOL hükmetini yıkmaya giriştiler.
 
Abuk sabuk gerekçeler ile hükümet yıpratılmaya çalışıldı. Hükümet ortağı ve başbakan yardımcısı Prof.Dr.Tansu Çiller'in vekillerine sahip çıkamaması ve Cumhurbaşkanı Demirel'in hükümet kurma görevini 3.Parti'nin genel başkanı Mesut Yılmaz'a vermesi ile REFAHYOL hükümeti yıkılmış oldu.
 
Dr.Fatih Erbakan 1 saatten fazla süren konuşmasında önemli konulara değinerek Ak Parti'nin üst düzey yöneticileri yıllar önce Milli Görüş gömleğini çıkardıklarını kendileri söyledi.
Erdoğan'ın kameralar önünde Yahudilere One Minut dediğini ama kamera araksında İsrail ile farklı ilişikleri olduğunu biz biliyoruz.
 
Milli Görüş olarak biz ükemizde yeniden fabrikalar kurarak halkımıza refah getireceğiz diyen fatih Erbakan'ın konuşması ayakta akışlandı.
 
Haberin detayını www.istanbultimes.tv de izleyebilirsiniz...
 
Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim