Engelli dostu sanatçılardan Arif Şentürk Deniz Keser,,Cemil Karadeniz,Murat Seğmen,Uğur Tire,Ali Gündüz (Alo Afiş),Necdet Öretmen ,Ahmet Güney veGülser Bal’ın tatil için geldikleri Enez Vakıf köyü’ne girişte konvoy ile karşılandı.Gece de sanatçılar misafir edildikleri “Vakıf Motel” de verdikleri konserle Enez sahilini şarkı ve türküleriyle şenlendirdi.

İstanbul Times Haber Merkezi  

Kışın,3  ayrı engelli etkinliğine katılan  sanatçılara “Yaz Tatili” “ sözü veren  Enez Vakıf Motel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet  Çelik,misafir ettiği ünlü  türkücü Arif Şentürk,Deniz Keser,Murat Seğmen,Cemil Karadeniz-Uğur Tire-Mustafa Arar,Gülser Bal,Ali Gündüz-Ahmet Güney ve Necdet Öretmen ve misafirlerini, Abdurrahim Köyü girişinde ,Vakıfköy   muhtarlığı,sahilinde oturan halk ve gençleri karşılayıp ,konvoy eşliğinde Vakıf sahilindeki kalacakları motel’e ’e kadar eşlik ettiler.

Sanatçılar ve konukları,misafir edileceklere  Vakıf Motel girişinde de,yönetim kurulu başkanı Ahmet Çelik ve personeli tarafından yerlere serilen kırmızı halılar ile karşılandılar.

Enez –Saroz Körfezinde ki, VAKIF MOTEL’in “ yeni  sezon  açılışı için davetli olan sanatçılar ayni gece bir de Enez Vakıf Motel’de, kalanlara ve kendileri için bir de sürpriz konser düzenlediler.

Enez Vakıf Köyü  sahilinde 8 yıldır faaliyet gösteren  “Vakıf Motel “ ‘in engelli dostu  sanatçı konuklarından davetine,Rumeli türkülerinin efsane sesi THM  Sanatçısı Arif Şentürk,Fantazi sesi ve slow şarkıların prensi Deniz Keser, İsviçre’de uzun yıllar müzik yapmış piyanist murat Seğmen,Karadeniz’in sevilen sesi THM sanatçısı Cemil Karadeniz,O Ses  Türkiye’den tanıdığımız Uğur Tire,Şair - bestekar Gülser Bal,,Söyleşi ve şiirleriyle Ali Gündüz (Alo Afiş),gitarist Mustafa Atar’ın katıldığı açılış gecesi sanatçıların birbirinden güzel söylediği şarkılar ve Türküler ile Enez Vakıfköy sahilini dolduranlar müziğe doydular ve sanatçılarla hatıra resmi çektirdiler.

Bu özel ve güzel gecenin ardından Motel  yöneticisi Ahmet Çelik, güzel gecenin organizasyonu yapan Ali Gündüz ve Necdet Öretmen’e,birlik –beraberlik ,çevre ve turizm adına ,bir araya gelmemize vesile olan bu gecenin bu kadar mükemmel olması , tüm sanatçı arkadaşların , gönülden yaptıkları sanatla gerçekleşmiştir, kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Çelik ayrıca,Vakıf köyü Muhtarı Alaattin Arıcı’ya ve köy gençlerine,Motel de kalan konuklara teker teker teşekkür ederken,geceden çok memnun kaldığını ifade etmiş ,bayram ve bayram sonrası bu tür yeni programlar yapmak düşüncesinde olduklarını da sözlerine ekledi.

Sanatçılar da ,Vakıf Motel yönetimine ve personelinin kendilerine gösterdikleri misafirlikten dolayı çok memnun olduklarını,en kısa zamanda aileleri ile de, tatil yapmak üzere  buraya geleceklerini  ifade ettiler.

 

Editör: TE Bilisim