Erbakan Vakfı Siyasi Parti Gibi Organize Olmuş Durumda

Açılış Konuşmasını Erbakan Vakfı İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi yaptı. Daha sonra D-8 Genel sekreteri de kısa bir selamlama konuşması yaptıktan sonra asıl konuşmacı Fatih Erbakan 1.5 saat konuştu.

İstanbul Times Haber Merkezi/ Hüseyin Çetiner

İşte Fatih Erbakan’ın konuşmasında satır başları

Siyonistlerin Suriye’yi üçe bölerek etkisiz hale getirmek, İran ve Türkiye’yi de pasifize edip Arz-ı Mev’ud’a ulaşmak için kirli bir çalışma başlattıklarını iddia eden Dr.Fatih Erbakan merhum babası Prof.Dr.Necmettin Erbakan’ınBir gün mesele Suriye olursa bilin ki hedef Tükiye’dir” sözünün çok anlamlı olduğunu hatırlattı.

Dr. Fatih Erbakan birçok konuya değindiği konuşmasında bugün İslam coğrafyasında yaşanan birçok sorunun temelinde işbirlikçi Müslüman liderlerin rolü olduğunu vurgulayarak Müslümanlar şuurlu ve planlı hareket etmezse daima Siyonistlerin yemi olurlar dedi.

Siyonistler, ABD ve diğer bazı devletlerin Büyük İsrail için çaba sarf ettiklerini, bunun bir nişanesi olarak da Barzani’nin kısa bir süre içinde bağımsızlık referandumu için sandık başına gideceğini, Suriye’ de ise ABD’ nin İsrail’e hizmet edecek güçsüz bir Kürt devleti için PYD ‘ye güçlü silahlar verdiğini söyleyerek coğrafyamızda tehlikeli gelişmeler oluyor dedi.

Fatih Erbakan Amerika Timsahın alt dişi İngiltere çenesi, İsrail kuyruğu ve İslam Ülkelerindeki iş birlikçi liderleri ise Timsahın ana gövdesine benzeterek Müslümanlar şuurlu olmazsa işte böyle kan ve gözyaşı eksik olmaz dedi.

Refah’ın Vakti Geldi Şarkıları Çalındı

Açıkça siyasi bir parti kuracağını ifade etmeyen Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan’ın sahneye çıkarken ve konuşma aralarında salonu coşturmak için bir zamanlar çok dinlenen seçim şarkısı olan Refah’ın Vakti geldi şarkı müziği eşliğinde konuşma yapması akıllara acaba Fatih Erbakan ‘ın genel başkanlığında Refah partisi tekrar mı kurulacak dedirtiyor. Fatih Erbakan Türkiye ve dünya gerçeklerini çok çok net ve anlaşılır bir dil ile anlatarak Milli Görüşçüler’in gerçek adresi Erbakan vakfıdır dedi.

Erbakan Bazı ülkelerin çakma bir İslam Natosu kurmak için girişimlere başladıklarını ifade ederek ileride bizim gibi gerçek Milli Görüşçüleri İslam birliği ve İslam Natosunu kurmaya başlaması halinde çakma da olsa bizlere zaten İslam Natosu var neden bölücülük yapıyorsunuz diyecekler dedi.

Ama bizim gibi şuurlu Müslümanlar sizin bu oyunlarınızı yemezler dedi.

Dr.Fatih Erbakan’ın Feshane’de yaptığı bilimsel ve dünya gerçeklerini yalın bir halde anlattığı tam konuşması www.istanbultimes.tv de ve İstanbul Times Tv Haber You Tube kanalımızda.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim