Yeniden Refah Partisi İstanbul il başkanı Hüseyin Terzi muhteşem kongre için emek sarf eden teşkilatına teşekkür etti

Dr. Fatih Erbakan'dan önce Yeniden Refah Partisi İstanbul İl başkanı Hüseyin Terzi kongrenin başarısı için emek sarf eden ilçe başkanları, gençlik kolları ve kadın kollarına teşekkür etti.

Akabinde bu senenin sonunda yine bu salonda İstanbul'daki 32 bin sandıkta görev yapacak olan sandık başkanlarımız ile burada bir araya geleceğimizin sözünü genel başkanımıza vermek isterim dedi.
Kayhan Osmanoğlu " Ey İsrail biz geriye dönersek siz deliye dönersiniz "dedi.

Sultan 2. Abdulhamid'in 4. göbekten torunu Kayhan Osmanoğlu babasınında katıldığı kongrede önemli konulara temas etti.

İsrail'in Mescid-i Aksa'da yaptığı zulmü hatırlatarak Ey İsrail haddinizi bilin biz geriye dönersek siz deliye dönersiniz diyerek zulümlerinize son verin dedi.

Ayrıca Ayasofya'nın yeniden cami olarak ibadete açılmasının Yeniden Refah Partisine nasip olacağını da müjdeledi.

Dr. Fatih Erbakan Ak Parti Hükmeti her yıl 30 milyar dolar faiz ödüyor...

Ak Parti Hükümetinin İHA ve SİHA yaptık diyerek övünmesine bir şey demiyoum. Bununla ordumuz önemli bir başarı elde eder. Ancak Buğday'ı ithal ettiğimiz bir devirde ordu aç kalırsa yaptığınız İHA'da SİHA'da işe yaramaz diyerek Ak Parti'nin tarım politikalarını yerden yere vurdu.

Laleli de Esnaf çırağına 2 sene içinde 2 dil öğretiyor,ama eğitim sistemimiz 10 senede bir öğrenciye bir dil öğretemiyorsa bu sistem tartışılır diyen Fatih Erbakan Eğitim sistemi yerlerde dedi.
Gençler 10 meşhur diploman olacağına sağlam bir dayın olsun daha iyi der oldular

Gençlerimiz artık eğitimden umudunu kesip 10 tane meşhur üniversiteye ait diploman olacağına Ankara 'da sağlam bir dayın olsun diplomanın önemi yok der oldular. Bu Çok yanlış bir algı dedi.
200 Tane üniversitemiz var ama dünyanın ilk 500 üniversitesi içinde tek üniversitemiz yok,bu büyük bir hata dedi.

Dr. Fatih Erbakan hangi alanda olursa olsun bir insan ne kadar başarılı olursa olsun o kişide Ahlak ve maneviyat yoksa Dr.Sadece para için sağlam adamları ameliyat eder.
Mühendis başkasının hesaplarını Hakleyerek paraları hesabına geçirir.

ÖzetleTürkiye'nin selameti için her meslekte önce ahlak ve maneviyat olmazsa hiç bir iş doğru gitmez diyerek Yeniden Refah Partisi İktidarında her şeyde önce Ahlak ve manviyat olacak dedi.

Dr.Fatih Erbakan bir çok konuda bilgi birkimini ortaya koyarak Hükümet emeklikte yaşa takılanlara para yok diyor. Oysa 1 ayda faize verdiği para ile EYT'lilerin bir yıllık maliyetlerini karşılar dedi.
Yap işlet devret modeli ile halka zulüm ediliyor...

Gazetemizin yazarı Hüseyin Çetiner'in bir süre önce yazdığı makalesinde Yavuz Sultan Selim Köprüsü,Osmangazi köprüsü ve diğer yap işlet devret modeli ile alakalı yabancılara ciddi şekilde kıyak yapıldığını iddia ederek bu şekil bir modelin kendi halkımızı yabancı sermayedarlara ezdirmenin kabul edilebilir olmadığını iddia etmişti.

Hatta 1. ve 2. köprüde otomobil geçişinin 8 TL olmasına karşın YSS' de bunun 25 TL olmasının izah edilebilir tarafı olmadığını, Osman Gazi Köprüsü'nden geçiş bedeli'nin fahiş olmasının tek nedeninin Devletin geçiş garatisi vermesinden kaynaklandığını ifade etmişti.

Dr.Fatih Erbakan'dan Yap İşlet Devret anlaşmalarının artık zulüm durumuna geleğini, iktidar olmaları halinde bu anlaşmaları inceleyeceklerini kendilerini ve ülkeyi zarara sokmayacak imkan bulmaları halinde halkımızın lehine revize yapmak zorunda olacaklarını ifade ederek çok önemli bir konuya parmak basması Yeniden Refah Partisi yönetimi dersini iyi çalışıyor dedirtti.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim