DoubleTreeby Hilton ve Hilton Worldwide’ın açılışını duyurduğu DoubleTreeby Hilton Malatya,Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Eşi Sare Davutoğlu’nun katıldığıtörenle hizmete girdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurdele keserek açılışını yaptığı DoubleTree by Hilton Malatya’nın bu özel gecesinde çok sayıda bakan milletvekili ve üst düzey yönetici hazır bulundular. Malatya’nın önde gelen işadamları, gazete yöneticileri ve Malatya Girişim Grubu Başkanı Erman Ilıcak ve Başkan Yardımcısı Adnan Başdemir ile yönetim kurulu üyeleri de açılışta yer aldılar.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hande Orta

Başbakan Ahmet Davutoğlu yaptığı konuşmada DoubleTree by Hilton Malatya’nın turizme kazandırılmasından dolayı memnuniyetini dile getirirken, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Milletvekili Hüseyin Çelik ve Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı, Hüseyin Cemal Akın daaçılışta bulundular.

DoubleTree by Hilton Malatya’da düzenlenen yemeğekatılan diğer isimler arasında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Ak Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Malatya Valisi Süleyman Kamçı ve Hilton Worldwide Üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Armin Zerunyan da yer aldı.
Konuyla ilgili olarak bu kadar önemli bir turizm yatırımını Türkiye turizmine kazandırdıkları için büyük bir mutluluk yaşadıklarını dile getiren Malatya Girişim Grubu Başkanı Erman Ilıcak şunları söyledi : “ Malatya Girişim Grubu olarak bugün DoubleTree by Hilton Malatya’nın Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından açılışının yapılmasının gurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Otelimiz bizim olduğu kadar Malatya ve Türkiye için de son derece önemli bir turizm yatırımı. DoubleTree by Hilton gibi bir dünya markası ile birlikte hızla gelişen Malatya’mızı yeni hedeflere taşımanın heyecanı içindeyiz.”

Malatya Girişim Grubu Başkan Yardımcısı Adnan Başdemir ise otel yatırımlarının önemine değinirken; “ Grubumuz bundan sonra da önemli yatırımlarına devam edecek. Malatya Park AVM’den sonra yine şehrimize yakışan bir yatırım ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Malatya’nın önemli tarihi ve kültürel merkezlerinin hemen yanı başında açılışını yaptığımız DoubleTree by Hilton Malatya otelimiz ile uluslararası Hilton Worldwide markasının deneyimlerini Malatya’ya taşımaktan büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

DoubleTree by Hilton Malatya Şehrin Tam Merkezinde Bulunuyor
Malatya’nın merkezinde ve Malatya Park AVM’nin hemen yanıbaşında bulunan 18 katlı otel otel, şehir silüetine hakim 202 modern ve konforlu odayasahip.

DoubleTree by Hilton Global Başkanı John Greenleafaçılışla ilgili olarak“DoubleTree otellerinin dünya genelindeki büyümesinden gurur duyuyoruz. Türkiye bizim için çok heyecan verici ve önemli bir pazar. DoubleTreeby Hilton Malatya’yı portföyümüze eklemiş olmaktan dolayı heyecanlıyız ve dünya üzerindeki 370 otelimizde olduğu gibi konuklarımıza özel konfor ve servisimizi sunmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

İdeal konumuyla DoubleTreeby Hilton Malatya, iş ve tatil amaçlı seyahat edenlerin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda tasarlandı. OtelinSpa veWellness Center’ı, 24 saat açık fitness’ı, 2 masaj odası ve buhar banyosu, saunası, Türk hamamı,güneşlenme alanı ve kapalı havuzu, misafirlerin huzur içinde dinlenebilecekleri alanlarıyer alıyor.Ayrıca otel misafirleri,MelidduRestaurant’tadünya mutfağının yanı sıra ödüllü Executive Şef Onur Şen tarafından hazırlanan lokal Malatya lezzetlerini de tadabilecekler veTeras Bar&Grill’deBeydağı’nın nefes kesen manzarasıeşliğinde hoşça vakit geçirebilecekler.

Hilton Worldwide Üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Armin Zerunyan,“Ekibimiz ve misafirlerimiz ile DoubleTree by Hilton Malatya’nın açılışını kutlamaktan onur duyuyoruz. Hilton Worldwide, Türkiye'de faaliyet gösteren beş markası ile dünya standartlarında hizmet sunmaya devam ediyor ve bu en yeniotelimizportföyümüzedeğerli bir katkı sağlayacak" dedi.

İleri teknolojiyle donatılmış bir Business Center’ı bulunan DoubleTreeby Hilton Malatya farklı toplantı ve etkinlikler için bölünerek hizmet verebilen 2 büyük toplantı salonu sunuyor.18. kattaki board şeklindeki toplantı salonları teras bağlantısıyla beraber iş amaçlı konaklayan misafirlere ilham veren bir şehir manzarasına sahip. Oteldeaynı zamanda büyük organizasyonlar için 825 m²’lik bir balo salonu bulunuyor. Verimli bir konaklama için son teknolojiyle donatılmış 24 saat açık bir Business Center ve geniş bir fuaye alanı mevcut.

Malatya Havaalanı’na 27 km mesafede bulunan DoubleTreeby Hilton Malatya, aynı zamanda UNESCO tarafından Dünya mirası listesine alınan Nemrut Dağı, Aslantepe Höyüğü, Malatya Kalesi gibi tarihi ve kültürel zenginliklere yakın konumuyla da dikkat çekiyor.Otel kara ve demiryolları ile kolay ulaşım imkanlarının tam merkezinde bulunuyor.

DoubleTreeby Hilton Malatya Genel Müdürü Haluk Bilgili, “Otelimizde ilk konuklarımızı ağırlamanın ve DoubleTreeby Hilton’un dünyaca ünlü geleneksel sıcak çikolatalı kurabiyeleri ile karşılayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. İş ve tatil için seyahat edenlere keyifli seçenekler sunan Malatya’da otelimizgeleneksel değerlerive moderniteyien güzel şekilde bir araya getirecektir” şeklinde konuştu.

Hilton HHonors misafir sadakat programı üyeleri DoubleTreeby Hilton Malatya’daki her konaklamalarında puan kazanıp kullanabilecekler. Hilton HHonors Event Bonus Programı kapsamında da, otelde düzenleyeceğiniz toplantı, konferans, düğün ya da nişan organizasyonlarından dapuan toplanılabilecek.

DoubleTreeby Hilton Malatya, Malatya’nın merkezi İnönü Caddesi 44090 adresinde yer almaktadır. Daha fazla bilgi almak ya da rezervasyon yaptırmak için 0422 377 70 00 no’lu telefonu arayabilir ya da DoubleTree by Hilton Malatyaadresini ziyaret edebilirsiniz.Medya mensupları daha fazla bilgiye news.doubletree.comdan ulaşabilirler.

DoubleTree by Hilton Hakkında

Yaklaşık 6 kıta ve 32 ülkenin tatil yörelerinde ve metropollerindeki geçiş bölgelerinde bulunan 370 lüks oteliyle hızla gelişen, global bir otel zinciridir. Otel müşterilerimiz, takım üyelerimiz ve hizmet etmekten gurur duyduğumuz misafirlerimiz için yaptığımız en küçük şeyler bile DoubleTreeby Hilton olarak ileriye yönelik deneyimler yaratmamıza sebep olur. Konukseverliğimiz otele varışınızın ardından sıcak çikolata parçacıklı cookieler ile başlıyor; ödüllü Hilton HHonors konuk bağlılığı programı, kaliteli servisi, misafirlerine yaşattığı hoşluklar ve 45,000’i aşkın takım üyesinin yaşattığı sıcaklık ile CARE kültür geleneği ile devam ediyor.

Herhangi bir DoubleTreeby Hilton oteline rezervasyon yapmak için www.doubletree.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sosyal medya kullanıcıları

www.facebook.com/doubletree, www.twitter.com/doubletree ve www.youtube.com/doubletreehotels adreslerinden bize ulaşabilir. En son haberler, hikayelerimiz ve marka ile ilgili bilgi için, muhabir ve bloggerlarDoubleTreeby Hilton Global Medya Merkezi’ni www.doubletreebyhiltonglobalmediacenter.com adresinden ziyaret edebilir.

Hilton Worldwide Hakkında

Hilton Worldwide, konaklama sektörünü lüksten tam servise, resorttan kapsamlı suit konaklamasına ve tam odaklı servis otellerine kadar genişleten lider bir konaklama şirketidir. Hilton Worldwide, kendini 95 yıldır sıradışı misafir deneyimleri yaşatma geleneğini devam ettirmeye adamıştır. Şirketin portfolyosunda onbir tane birinci sınıf marka vardır. Bu birinci sınıf markaların içinde Hilton Hotels& Resorts, Waldorf Astoria Hotels& Resorts, Conrad Hotels& Resorts, Curio - A Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, EmbassySuites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations gibi 92 ülke ve bölgedeki 685,000’i aşkın oda, 4.100’i aşkın managed, bayii, owned, kiralık oteller ve devremülk araziler vardır. Şirket aynı zamanda ödüllü bir müşteri sadakat programı olan Hilton HHonors®’ı da yönetiyor.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim