Durmuş Karakuş, çıkan tartışmada iddiaya göre kendisine baltayla saldıran kardeşine av tüfeği ile ateş ederek öldürdü.

Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre 15 yıl önce tartışma sırasında büyük ağabeyi Recep'i silahla yaralayan Mehmet Karakuş'un arası babası Adem Karakuş ile açıldı. Tedaviyle sağlığına kavuşan Recep, daha sonra trafik kazasında ölürken, Adem Karakuş, yıllar geçmesine rağmen ağabeyini yaralayan oğlunu affetmedi. Adem Karakuş, bu gün oğlu Mehmet Karakuş'un evine gidip bahçede aşılama yaptığı elma ağaçlarından birini kırdı.


Baba ve oğlu arasında bu sırada tartışma çıktı. Araya giren Durmuş Karakuş, kardeşi Mehmet Karakuş'a tepki gösterdi. Mehmet Karakuş, bir süre sonra eşi ve çocuklarıyla ağabeyinin evine gidip taş attı. Bunun üzerine dışarıya çıkan Durmuş, kardeşiyle tartıştı. Durmuş, iddiaya göre baltayla kendisine saldıran kardeşine av tüfeği ile ateş etti. Mehmet Karakuş olay yerinde öldü.

Jandarma tarafından gözaltına alınan Durmuş Karakuş, "Bana balta ile saldırdı. Baltayı sallayınca ben de kendimi korudum" dedi. Yapılan incelemeden sonra Mehmet Karakuş'un cesedi Ereğli Devlet Hastanesi morguna konuldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Editör: TE Bilisim