Facia karşısında şoka giren çiftin çocuklarına sağlık ekipleri tarafından müdaha edilirken, polis kazadan sonra kaçan otomobillerin sürücülerini yakalamak için çalışma başlattı.

Kaza dün saat 21.30 sıralarında Kırıkkale-Samsun karayolunun 9. Kilometresi'nde meydana geldi. Beraberinde eşi ve 2 kızı ile birlikte bir yakınlarının düğününe katılan Cengiz Batum, yönetimindeki 06 DP 5426 plakalı otomobille evine giderken iddiaya göre tuvalet ihtiyacını gidermek için aracını yolun sağına park etti. Cengiz Batum aracından indiği sırada arkadan hızla gelen bir otomobilin çarpması sonucu metrelerce savrularak düştü. Çarpan otomobil durmadan olay yerinden kaçarken, Filiz Batum eşine yardım etmek için aracından indi. Kocasına doğru gitmeye çalışan Filiz Batum'da aynı şekilde arkalarından gelen kamyonun çarması sonucu kanlar içerisinde savruldu.

ÇOCUKLAR ŞOKA GİRDİ


Düğün dönüşü eve giderken 1 dakika arayla anne ve babalarının araçların çarpması sonucu karayoluna savrulmasına tanık olan çiftin çocukları 16 yaşındaki Ezo ve 6 yaşındaki Hazal Batum şoka girdi. Karayolundaki diğer araç sürücülerinin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, yerde yatan çift ile yaşadıkları korku nedeniyle şoka giden iki kız kardeşe müdahale etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolda Cengiz Batum olay yerinde yaşamını yitirirken, eşi Filiz Batum ise ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle kendine gelen çiftin çocuklarından Ezo Batum, verdiği ilk ifadesinde tuvalet ihtiyacı için otomobilini durduran babalarına bir otomobilin çarptığını ve annesinin de o sırada panik içinde otomobilden indikten sonra arkalarından gelen bir kamyonun da çarptığını ve her iki aracın da olay yerinden süratle uzaklaştığını söyledi.

POLİS ÇARPIP KAÇAN ARAÇLARI BELİRLEMEK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI


Kaza sonrası Emniyet ekipleri Batum çiftine çarptıktan sonra kaçan otomobil ve kamyonun plakasının belirlenip sürücülerini yakalamak için geniç çaptı çalışma başlattı. Olay yerinden araçlara ait parçaları toplayan ekipler, iki kız kardeşi de olay yerinden uzaklaştırdı.
Editör: TE Bilisim