EY HALKIM UYANIN! BU SAVAŞ BİLİNDİK SAVAŞLARA BENZEMİYOR. TERS - DÜZ ASİMETRİK KRİPTO - GİZLİ HAİNLERİN YÖNETTİĞİ BİR SAVAŞTAYIZ. TÜRK HALKI ARTIK KİMSEDEN YARDIM BEKLEMEYİN. SORUNLARINIZI VE SİZE DAYATILAN KANUN ADI ALTINDA ELİNİZDEKİ NEYİNİZ VAR NEYİNİZ YOK ALMAYA KALKANLARA BİRLİK OLUP;
“HALK İÇİN YARARLI, FAYDALI KARARLARA İZİN VERİN, YOK ETMEYE, ELİNİZDEKİLERİ ALMAYA KALKAN YÖNETMELİKLERE BİRLİKTE İMECE USÜLÜ HAREKETLE CEVAP VERİN. HÜKÜMETLER, DEVLETLER, ANAYASALAR, KANUNLAR, MEMURLAR, HERKES HALKININ DAHA MUTLU, REFAH, İYİ EĞİTİMLİ, GELECEĞE GÜVENLE BAKAN İŞLERE KOŞMASI İÇİN VARSINIZ. BUNUN DIŞINDA YAPILANLARA İZİN VERMEYİN…
Emperyallerin bugün SURİYE`ye Miraç kandilinde 100 füze ile saldırması artık İSLAM SÖZDE KALDIĞINI MÜSLÜMAN DEVLETLERİN;
“güce hizmet eden Hattan uzaklaştığının açık kanıtıdır.” HAKTAN YANA OLUN GÜÇTEN YANA DEĞİL..!
Şunu çok iyi bilmek lazım, ABD`nin SURİYE`de ESAD`ı ortadan kaldırmak gibi bir derdi yok. Hatta RUSYA`nın da ESAD`ı korumak gibi bir derdi falan yoktur. Tek dertleri hatta ortak hedefleri; Suriye`yi işgal etmek, hatta ortak hedefleri; SURİYE`yi işgal ederek, sömürmek, daha fazla Müslüman kanı akıtmak ve iyi polis – kötü polis olarak birbirlerini tamamlıyorlar. CLİNTON – BUSH - OBAMA 3 ABD BAŞKANI DÖNEMİNDE 23 YILLIK zaman diliminde 9 İSLAM ÜLKESİNE SAVAŞ AÇTILAR ve 11 MİLYON MÜSLÜMANI KATLETTİLER farkında mısınız?
Rahmetli Prof Dr. Necmettin ERBAKAN ne güzel tarif etmiş;
“Dünyayı ezen sömürü canavarının beyni SİYONİZM, kalbi HAÇLI AVRUPA, sağ kolu AMERİKA, sol kolu RUSYA`dır.”
Condolezza rice;
“BOP ile TÜRİYE DÂHİL 22 ÜLKENİN SINIRLARI VE REJİMLERİ DEĞİŞECEK” derken; bugün MİRAÇ GECESİ 100 ABD füzesine sevindiklerini söyleyenler MÜSLÜMANLIKLARINDAN ŞÜPHE EDERİM.
RECEP TAYYYİP ERDOĞAN “BEN BOP`UN EŞBAŞKANIYIM” ve ekürisi ise ABDULLAH GÜL ne demişti;
“BOP İÇİNDE ABD İLE BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ.”
15 TEMMUZ FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN DARBE KALKIŞMASINDA ABD`nin arkasında olduğunu söyleyenler bugün ABD füzelerine sevinmeleri ne anlama geliyor. 15 TEMMUZ gecesi İNCİRLİKTEN KALKAN F-16 UÇAKLARININ HAVADA YAKIT İKMALİ YAPMASINI SAĞLAYANLAR neden hesap sorulmadı? Görevden neden alınmadı? İncirlikteki ABD yetkilileri neden görevlerinden uzaklaştırılmadı? Zarrab için neler söyleyenler bugün el ele mavili boncuk nasıl dağıtıyorlar.
28 Şubat, ERBAKAN`devirip, TAYYİP + FETTULLAH koalisyonu paralel ABD piyonları iktidara taşıyarak, darbe mağduriyeti ile İSLAMCILARI arkasına alarak ve güçlenerek yapılan bir “TÜRKİYE`Yİ KAFESE ALMA PLANI” olarak kurgulanmıştır.
Abramowitz; Tayyip`i ERBAKAN`ın yerine hazırlıyorlar derken daha 28 ŞUBAT POSTMODERN DARBE ortada yoktu…
Geçmişten bugüne önüne çıkan bütün ulusal, milli, vatansever, öz güçleri önce fark ettirmeden, sissice bir virüs gibi, içteki yumuşak noktaları, azınlıkları destekleyerek kendi doğrultusunda yönlendirerek daha sonra ise yardım adı altında desteklerini arttırarak ilerlemeye devam ediyor. Sistemi yöneten gerçek sahiplerini ortadan kaldırarak kendi adamlarını yerleştiriyor.
Bundan sonra uzun bir süre bütün birimleri kendi kontrolüne alana kadar bu yapı devam ediyor. Ne zaman ki kendi yapısını bozmaya çalışan güçler çıktığında ise güç, para, kendi yönetimdeki adamlarını kullanıyor.
En son çare ise terörü kullanarak EMPERYALİZM`İN DORUKLARINA çıkıyor. Bunu o toplumun çocukları ile yaparak da kendisinin ne kadar akıllı olduğunu bütün dünyaya ilan ediyor. O toplumun çocukları ise kendilerini esas oğlan sanırken; aslında BİRER MANKURT (MANKAFA) olduklarından habersiz emperyalizmin uşakları oluyorlar.
Zihni yeniden kurgulanarak mankurtlaştırılan kişi, düşmanını “efendi” kabul ederek kendi halkına ve değerlerine karşı savaşan bir köledir. Mankurt bir süre sonra mankurtlaştırıcı olmaya başlar. Kendisi gibi olmayanları efendileri adına mankurtlaştırır. Bununla o kadar ilgili ve içtendir ki efendilerini hayran bırakır. Suriye`ye füzeler atılırken sahiplerinden daha çok sevinenler İŞTE bu “MANKURTLAŞMIŞ MANKAFALARDIR. NE İSLAMLIKLARINDAN NE İNSANLIKLARINDAN ESER KALMIŞTIR.”
Okumuşlar daha kolay mankurtlaştırılabilirken, halk aynı kolaylıkla ve kısa zamanda mankurtlaştırılamaz. Geleneksel kültür kodları halkı kendi değerleriyle ayakta tutarken, okumuşlar ya da yöneticiler gerek arayış içinde olmaları, yeni değerlere kontrolsüz biçimde açık olmaları ve bireysel çıkarlarını toplumsal çıkarların önünde tutmaları yüzünden mankurtlaştırma sürecine girebilir ya da ulusal değerleri zayıfsa, bu süreçte hızla yol alarak mankurtlaşabilir.
CAHİLLİĞİN; okumuş olmak veya olmamakla alakası yoktur. Cahillik elde ettiği bütün değerleri bir araç olarak kullanıp yok etmeye gidiyorsa en büyük dahi bile olsa aslında en büyük CAHİLDİR. AMACI VE ÜLKÜSÜ OLUP BUNU HAYIRLI VE GÜZEL ŞEYLER ÜRETMEK İÇİN ÇABALIYORSA İŞTE EN BÜYÜK ERDEMDİR…
ÜLKE YOLGEÇEN HANINA DÖNMÜŞ, SURİYELİLER, AFKANİSTANLILAR, IŞIDLAR, BÜTÜN AJANLAR ÜLKEMİZDE CİRİT ATIYOR… İŞSZİLİK ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR. ASIL VATANDAŞLARINA HİZMET YERİNE SURİYELİLERİ İHYA EDİYORLAR… BİZE DE GEBER ULAN DİYORLAR FARKINDA MISINIZ?
TÜRKİYE`DE İSE SAVAŞ: Bütün üretimin durdurulması, satılması, el değiştirmesi, fayiş vergi gelirleriyle halkı ezmesi, çiftçiyi üretmemesi için kanunlar çıkarması,
Yat yakıtını yarı fiyatına alırken, çiftçiye yüksek fiyattan yakıt satmaya kalkmak ne anlama geliyor? Çiftçiye YATLA TARLASINI EKMEYE ZORLUYOR. YATIN YOKSA ÜRETME DİYOR. ASLINDA hükümet çiftçimizi YAT ALMAYA TEŞVİK EDİYOR…
PIRLANTADA SIFIR VERGİ GETİREREK HERKESİN PIRLANTA YEMEYE DAVET EDİYOR.
İTHAL MAL VE MAMÜLLERE SIFIR VERGİLENDİRME İLE HÜKÜMETİMİZ UŞAKLIĞIN ZİRVELERİNE ÇIKARKEN; KENDİ HALKINA, ÇİFTÇİSİNE GEBER ULAN TOHUMUNUDA GDO`LU TARLANA EK DİYOR.
Devrim arabası orada duruyor geliştir sür piyasaya seni durduran ne?
Bugün araba alsan % 65 fayiş vergi devlete gidiyor.
Arabanın deposunu doldursan % 68 fayiş vergi devlete gidiyor.
Efkârlansan sigara içsen yerli sigara bulamazsın çünkü bütün tütün tarlalarını bitirdin, sigara üretimini MORİS`e bıraktın. Gelelim vergisine % 70 fayiş vergi alırken, artık bakkallarda 2 dal sigara tüttürmeye kalksan % 82 fayiş vergi vermeye mecbursun. Bu kadar vergi alıyorsun da niye hala ülkemizin milli ve yerli her şeyini satıyorsun? Ne borç bitiyor ne elde mal kalıyor bir de borç katlanıyor bu ne yaman çelişki..! 10 TL`lik sigaranın 7 lirası vergi ise devlet bu parayı kime veriyor? Borç nasıl kapanmaz. Bu sadece sigara ve yakıttan alınan vergiden kazanılan deli paralara kimin cebine akıyor?
Halkına hizmet etmek yerine KALPAZANLARA, MAFYALARA, DÖNÜŞMÜŞ DEVLET İSTEMİYORUZ NOKTA..!
TÜRK HALKI SAVAŞTAYIZ FARKINDA MISINIZ?
En son MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SÖYLEDİKLERİYLE NOKTAYI KOYUYOR;
“Üretmeye mecburuz… Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini, daha sonrada İstikballerini kaybetmeye mahkûmdur.”
57 İSLAM DEVLETLERİ VAR MISINIZ? YOK MUSUNUZ? MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`ÜN SÖYLEMİNE GÖRE NE ANLADINIZ?
Sevgi ve saygılarımla… HAİNLERLE BU İŞLER BİR YERE VARILMAZ… VARILSADA UŞAKLIKTAN İLERİ GİTMEZ NOKTA…
İstanbul Times / Murat Akbaş