Papaz Bahane İsrail'in Yayılmacı Politikaları Şahane 

Haydutluğu kurulduğu 1765 ‘den bugüne kadar yaşam felsefesi haline getiren Amerika Birleşik Devletleri, Donalt Trump’ın başkan olmasından sonra ABD'nin FETÖ'sü konumunda olan Evanjelistlerin baskısı devlet idarecileri üzerinde iyice arttı.

Pastör Bronson ABD'nin FETÖSÜ Evanjelist Tarikati İçin Çok mu Önemli bir kişi ?

ABD toplumu içinde % 30'lara varan desteği olan FETÖ benzeri bir yapılaşma olan Evanjelist Tarikati üyesi olan Rahip Bronson için Türkiye 'yi alenen tehdit eden Başkan Donald Trump ve adamları siyonistlerin savunusu olan Evanjelistler tarafından tehdit mi ediliyor ?

Kısaca Evanjelist ne demektir biraz bilgi vereyim

Evanjelizmin sözlük anlamı, “kutsal kitaba yönelmek”tir. Kelimenin kaynağı yunancada “iyi haber” veya “müjde” anlamına gelen “evangelion”dur. Ancak bugün için evanjelizm, Amerika’daki Hıristiyan toplumunun en tutucu ve radikal kanadını ifade etmektedir.

Evanjelikler, eski ahitin(Tevrat ve Zebur) yahudilerin Tanrı’nın seçilmiş halkı olduğu, kutsal toprakların(Kenan diyarı veya Arzu Mevud) yahudilerin malı olduğu, Yahudilerin Mesihin gelişiyle birlikte bir dünya egemenliğine ulaşacakları gibi kehanetlerini tamamen kabul ederler.

Bu konuda kendilerine düşen en büyük görevin ise Yahudilerin dünya egemenliğine destek olmak olduğunu düşünürler.

Bu bakımdan bir nevi Hıristiyanlık ve Yahudiliğin karışımından meydana gelen ve Protestanlığın bir alt mezhebi olan Evanjelistlere “Siyonist Hıristiyanlar” da denmektedir.

Bugüne kadar Sultan II.Abdulhamid, Atatürk ve Tayyip Erdoğan bu tarikati ürküten çalışmalar yaptı

Bu sapık ve Siyonistlere hizmet eden tarikat için bugüne kadar Sultan 2. Abdulhamit, Mustafa Kemal Atatürk ve Recep Tayyip Erdoğan gerçek manada yuvalarına çomak sokacak kadar cesur hareketler yaptı.

Kısa bir süre önce İsrail terör devletinin Masum Filistin Halkı üzerine bomba yağdırması ve Mescid-i Aksa’ yı kuşatması sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail'i eleştiren konuşmasından sonra İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Erdoğan'ı sert bir şekilde eleştirmesinden sonra Donald Trump ve adamlarının Türkiye 'yi ve Erdoğan'ı basın önünde sert ve diplomasi kuralları çiğnenerek Mahalle ağzı ile "Hemen Evanjelist olan papaz Bronson'u serbest bırakın" ifadeleri çirkin ve nefret kokan bir yaklaşım idi.

Trump'un Yahudi olan damadı Kuşner'in katkıları ile de Evanjelistler iyice şımardı.

Türkiye'ye parmak sallayanlar da Papaz Bronson'u hemen serbest bırak demelerinin işlerini zora soktuklarının farkında. Amaçları da Papaz Bronson'un serbest kalması değil.

Türkiye ve Erdoğan'ı ne kadar zor durumda bırakırız biz ona bakalım’ın derdinde oldukları çok bariz ve açık bir şekilde karşımızda durmaktadır.

Kameralar önünde Türkiye'yi zorda bırakma niyetinde olan ABD'li yetkililerin papaz Bronson'u hemen serbest bırakın söylemlerinin arkasında gerçekten serbest kalmasını istedikleri için değildir.

ABD ve Siyonistler Papaz Bronson'un serbest kalmasını istemiyorlar

ABD ve Siyonistler gerçekten Papaz Bronson'un serbest kalmasını isteselerdi kameralar önünde Türkiye'yi tehdit etmeyi değil diplomasi alanında ve perde arkasında çalışma yapar zaten ev hapsine çıkarılan Evanjelist Papaz'ın yargı marifeti ile serbest kalması adına çaba sarf ederlerdi.

Tam tersi olan kameralar önünde açıklamalar yapıp Türkiye'yi tahrik edip Papaz'ın cezaevinde kalmasını sağlayarak İsrail'in Türkiye'yi ekonomik olarak zor durumda bırakma hamlesine destek verdikleri açık bir şekilde yapılan açıklamalarda görülmektedir.

ABD'nin sert kaba ve diplomasi dilinden uzak bir şekilde hemen papaz'ı serbest bırakın sözlerinden sonra Türk yargısının hadi serbestsiniz nereye giderseniz gidin demeyeceklerini adı gibi bildikleri halde sadece siyonistlerin Türkiye'yi uluslararası alanda zorda bırakmak adına bu açıklamayı kaba bir şekilde yaptırdıklarını bilmemesi için çok saf olmak gerekir.

ABD'de yasalar var da Türkiye'de yok mu ?

İstanbul Times Tv Özel You Tube kanalı olarak İstanbul sokaklarında vatandaşa ABD'li yetkililerinin Papaz Bronson için Türkiye ve Erdoğan'ı kaba bir şekilde tehdit ediyorlar neler söylemek istersiniz sorumuza vatandaşın % 98'i ABD 'de yasalar var da Türkiye'de yok mu ? 

15Temmuz hain darbe girişimi ile 251 vatandaşımız şehit eden, 2 binden fazlasını gazi yapan ve şu an ABD güdümünde çiftlikte hain çalışmalarına devam eden FETÖ' yü neden Türk yargısına teslim etmiyor diyerek ABD'nin papaz için çok ısrarcı olmasını anlamadıklarını ifade ettiler.

Siyasi görüşünüz ne olursa olsun dış konularda milli bir duruş sergiledikleri müddetçe hükümeti desteklemek gerekir

Bir çok konuda dik duran ülkenin devlet başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetini milli konularda yalnız bırakmamak gerekir.

Rahip Bronson'ın üyesi olduğu Evanjelistler siyonistlerin menfaatleri için çalışan tehlikeli ve sapkın bir yapıdır. Yahudilerin hayal ettikleri arz-ı mevud'a ulaşmaları adına taşeronluk yapan Evanjelistlere boyun eğmemek gerekir.

Hiç bir ülke Haydut ABD yönetimine ve Dünyayı kan ve gözyaşına boğan siyonistlere imkan vermemelidir

Bir Bakıyorsunuz biz olmazsak Körfez Arap Devletleri yaşayamaz. Onlar bizim dış borcumuzu ödemek zorunda diyerek Suudi Arabistan’dan silah alımı adı altında 300 milyar dolar, Katar ve diğer Arap ülkelerinde de hatırı sayılır parayı alıyor.

Casusluk ve Terör örgütüne yardım ettiği gerekçesi ile Türkiye’de tutuklanan Pastör’ü (papazı)hemen serbest bırakamazsanız bu sizin için kötü olur diyerek Türkiye’yi alenen tehdit edecek kadar kaba olan ABD’nin karşısında dim dik durabilmek için Türkiye’nin Ekonomik, Siyasi ve askeri olarak çok güçlü olması gerektiğini düşünüyorum.

Siyasi görüşünüz ne olursa olsun dik durduğu sürece dış konularda hükümetin yanında durulması gerektiğini düşünüyorum. Hükümet ve Erdoğan ile sorunu olan kesimler kanımca bu hesaplaşmayı sandığa bıraksınlar. Ama onurumuza dokunan açıklamalar yapan ABD yönetimi karşısında dim dik durmanın % 100 gerekli olduğunu düşünmekteyim.

Trump ve siyonistlerin Türkiye 'yi tehdit etmelerine karşın Hükümetin ve Erdoğan'ın destekçisi olunması milli bir duruştur.

Amaç Papaz Bronson’un serbest kalması değil Türkiye’ye Boğun Eğdirmek

ABD ve Trump’ın amacı kesinlikle Evanjelist papaz Bronson’u almak değil. Açık net ve bariz bir şekilde Türkiye Cumhuriyetinin başkanı Recep Tayyip Erdoğan nezdinde Türk halkına boyun eğdirmek.

ABD’nin asıl amacı Erdoğan’a yaptığın açıklamalarda zalim İsrail Terör Devleti Filistinlileri eziyor. Yaşam Hakkı vermiyor. Kimse ses çıkarmazken sen mazlum Filistin halkının umudu olacak konuşmalar yaparak İsrail’i zora düşürüyorsun.

Sen İsrail ‘i zora düşürürsen biz de ABD halkının desteğini almak ve seni zorda bırakmak adına papaz Bronson’u bahane ederek Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve İç işleri Bakanı Süleyman Soylu’ya amborgo uygulayarak Türkiye yi Uluslararası alanda zorda bırakırız diyerek Türkiye’ye parmak sallıyorlar.

İster iki bakanımız olan Süleyman Soylu ve Abdülhamit Gülü sevelim isterse sevmeyelim ama iki bakanımızı size yem edecek değiliz.

Amacınızın Papazı hapisten kurtarmak olmadığını da biliyoruz. Sizin amacınız Dünya 5 ten büyüktür, Filistin konusunda dünya sussa da biz susmayacağız diyen Recep Tayyip Erdoğan’ı susturmak istediğinizi biliyoruz.

ABD’nin bu haydutça açıklamaları karşısında Papaz Bronson’ı tahliye edecek mahkeme heyeti bile tahliye konusunda karar vermez veremez. Çünkü hakimlerde bu ülkede yaşıyor ve bu ülke insanlarının fikir ve düşüncelerini takip ediyorlar.

ABD ‘nin amacı Papazı almak olsaydı kameralar önünde Türkiye’yi tehdit etmek değil de daha farklı yönlerde bir yaklaşım sergilemiş olurlardı.

Mesela FETÖ bize daha lazım. Her ne kadar Türkiye de çalışma alanını daraltmış olsanız bile bu yapı henüz dünya üzerinde 150 den fazla ülkede aktif ve bizim ajanlarımızda buradan bize bilgi aktarımı yapıyorlar.

Ama Adil Öksüz’ün veya onun ayarında ki üç beş FETÖ’cüyü verelim siz de halkınız ve yargınız rencide olmadan sessiz sedasız yapılacak yargılamalar sonucunca papaz’ı serbest bırakın demeleri farklı.

Siz bırakmazsanız biz size ambargo uygularız demeleri bizim amacımız papazı serbest bırakmanız değil Türkiye’yi ekonomik olarak zora sokmaktır diyorlar alenen.

ABD’nin bu haydutça açıklaması için bırakın Türkiye gibi binlerce yıllık bir medeniyete sahip bir ülke yeni kurulmuş kıytırık bir ülke bile EYVALLAH DEMEZ..DİYEMEZ…DEMEMELİ.

Yazımın özeti şudur:

Evanjelistler zaten Siyonistlerin emrinde çalışana bir yapıdır. Papaz Bronson şu an ev hapsinde bile Yahudilere hizmet ediyor.

Onu bahane ederek Türkiye’yi zorda bırakacak açıklamalar yapan ABD yönetimi İsrail’i zorda bırakacak tek ülke olan Türkiye’dir.

Şu an Zulme uğrayan Filistin halkı ve İşgal edilmek istenen Mescid-i Aksa için sesini çıkaran tek lider Recep Tayyip Erdoğan’dır .

Erdoğan’ın ülkesinde çıkaracağımız Ekonomik bir kriz ile baş başa bırakırsak o İsrail ile alakalı açıklamalar yapacağı yerde kendi derdi ile uğraşır diye düşündüğü için bay papaz’ı bahane ederek ülkemizi zora sokmanın peşindeler.

Evet ABD ekonomik olarak çok güçlü. Bir şirketleri olan APLLe’ın bütçesi bile 1 trilyon doları geçtiğini de biliyoruz. Ama her zaman çok parası olan haklı ve onun dediği olur diye de bir şey yoktur.

Osmanlı devletinin kurucusu (Otman) Osman Gazi 400 Çadır ile Söğüt ve Domaniç’i Yurt edindiği zaman yani 719 yıl önce Bizans’ın Tekfurları (valileri) zorla halktan aldıkları vergiler ile saraylarını altın doldurmaları işlerine yaradı mı ? Hayır ABD benim param var her türlü zalimliği yaparım diyemez. ABD ne kadar güçlü olursa olsun ALLAH her daim daha güçlü ve daha kudretlidir.

Yetere ki İslam ülkelerinin idarecileri 16 yaşındaki Filistinli kız AHED TAMİMİ kadar cesur olsun…

Arap ve diğer Müslüman lidereler haklarını yönetirken ABD ve diğer diktatörlere değil halklarına ve hakka yaslansınlar. İşte o zaman onurlu bir yaşam bizi bekliyordur.

Düşünün TRUM ne demişti Arap körfez devletleri bizim dış borcumuzu ödemek zorundalar çünkü biz olmazsak onlar varlıklarını devem ettiremez demişti. Bu ülke liderleri halka ve hakka dayanarak bir yönetim sergileselerdi ABD ‘nin başkanı TRUMP bu sözleri söyleyebilir miydi ?

Aslında yazacak çok şey var ne yazık ki insanlarımız artık uzun yazıları okumuyor ve dinlemiyor.

Şimdiden hepinizin gelecek kurban bayramını en kalbi duygularımla kutları.

İstanbul Times / Hüseyin Çetiner / 4 Ağustos 2018