Karşımızda bir taraftan BÜYÜK İSRAİL VİLAYETİ olacak ANADOLU HIRİSTİYAN EKÜMENİSİNİ kurmaya çalışırlarken, diğer taraftan da mezhep farklılıklarını, tekke ve tarikatlardaki içindeki gizli misyonerleri vasıtası ile MÜSLÜMANLARA gerici diye saldırıyorlar… Anlayacağınız her taraftan kuşatılmış haberimiz yok… Bizim unsurlar bunlar olurken uyuyorlar mı acaba?...

T.c. bütün her yerden indirilmiş,

El yazısı ile ilkokullarda eğitime geçilmiş, 

Paramızın üzerinde FETÖ`nün logosu dururken ve halkın cebindeyken;

Eşkıya dağdan inmiş şehir eşkıyası olmuşken;

Sınırlarımız yolgeçen hanına dönmüşken;

Ordumuz tasfiye edilirken, kâğıttan kaplana dön derilirken;

Ülkeyi kuran ve geleceğe daha iyi gitmemizi sağlayan MUSTAFA KAMAL ATATÜRK yerden yere vurulurken;

1938`den sonra bütün yapmış olduğu düzenlemeler sinsice yavaş yavaş ve bugün gemiyi azığa almışlarken;

Atatürk devrimleri hiç edilirken, anayasayı yok sayanlar ve çiğneyenler yeni anayasa yapacağım demesi çok komik fakat bizler gülemiyoruz… Geleceğimizi elimizden alıyorlar…

HZ. MUHAMMED`İMİZİN DİNİNİ MUAVİYE DİNİ yapanlar bir zümreye, bir kişiye indirgeyen bir FİRAVUN DÜZENİNE GİDERKEN;

1935 yılında MASON LOCALARINI kapatan MUSTAFA KAMAL ATATÜRK bugün her yerde LİONLAR, ROTARYLER, LOCALAR CİRİT ATARKEN MUSTAFA KAMAL ATATÜRK`ÜN ASKERİYİM DİYENLER GERÇEKTEN AĞZINIZDA SÖYLEDİĞİNİZİ YÜREĞİNİZDEN Mİ SÖYLÜYORSUNUZ?

NEDEN Mİ? SORUYORUM: İŞTE SEBEBİ BAKALIM SİZ NE DİYECEKSİNİZ;

Osmanlı İmparatorluğu masonlukla Fransız Büyük Maşrık Locası ile İngiliz ve İtalyan Locaları üzerinden tanıştı. Sıkı durun V. MURAT dahil, Osmanlı seçkinlerinin önemli kısmı masonluğu benimsedi. İttihat ve Terakki Cemiyeti de, döneminin pek çok fikir ve siyaset derneği gibi, bir mason locası olmamakla birlikte masonluğun savunduğu idealleri benimsemiştir. Siyasi mason locaları İstanbul`da mantar gibi her yere yayıldı.

1 NİSAN 1909`da 45 TÜRK locasının temsilcileri İstanbul`da buluştu ve “Grand Orİent Otoman” ı kurdu. (OSMANLI BÜYÜK DOĞU) Mahomed Orphi (MAHMUT ÖRFİ) Paşa büyük üstat seçildi.

Tabi MUSTAFA KAMAL ATATÜRK 13 EKİM 1935 Tarihinde ucu dışarıda olan ve bizleri yönetmek ve yok etmek isteyen locaları bir gecede kapatma kararı aldırarak kapatana kadar içimizde bizleri her türlü oyunlarla yok oluşa götürmek istediler. Sonra ne mi oldu?

1 NİSAN 1963 Yılında resmi gazetede yayınlanan Kararı Verenler Kimlermiş, bakalım tanıyabilecek misiniz?

1 Nisan 1963 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan 6 / 1607 no`lu karar açıklanmasıyla, İçişleri Bakanlığı`nın 30 -3957 – 38530 sayılı yazıları üzerine, 3512 sayılı kanunun 10. Maddesine göre, Bakanlar kurulunca 1 Nisan 1963 tarihinde “LIONS INTERNATIONAL” Kulübünün kurulması kabul edilmiştir.

KARAR VERENLER:

Başbakan: İsmet İnönü,

Başbakan Yardımcısı: Turhan FEYZİOĞLU (Bugün, TÜRKİYE Barolar birliği başkanı oğlu Metin FEYZİOĞLU),

İmar İskan Bakanı: Fahrettin Kerim GÖKAY,

Çalışma Bakanı: Bülent ECEVİT,

Devlet Bakanı: Ali ŞAKİR AĞANOĞLU,

Dış işleri Bakanı: Feridun Cemal ERKİN,

Maliye Bakanı: Ferit MELEN,

Ticaret Bakanı: Muhlis METE

TÜRKİYE`de LİONS kulüplerinin kurulmasına o günlerde izin veren ve bugün hala hayatta bulunan devlet adamlarımıza, 1963 senesi 1 NİSAN`ında almış oldukları bu hazin karar ithaf olunur. Lions`un kuruluşunun kabul tarihi“NİSAN 1” şakası gibi geliyor, ama nedense yüce devletlilerimiz, özellikle o günü seçerek, TÜRKİYE`mize şaka yerine şoka sokmuşlardır.

Bu işin sağı - solu, dinlisi – dinsizi, kalmamış, bize dayatılan süslenip önümüze konan ve yakın tarihimize damga vuranlar kime hizmet etmişler…

Bir de utanmadan MUSTAFA KAMAL ATATÜRK`e dil uzatmaya yeltenenlere HADİ ORDAN HADDİNİZİ BİLİN...

Mustafa KAMAL ATATÜRK GERÇEKTEN “TEK ADAM GİBİ ADAMDIR” ondan sonrası bu çarkın içinde eriyip gittiler…

EVET, METİN FEVZİOĞLU CEM GARİPOĞLU`NUN VE AMCASI HAYYAM GARİPOĞLU`nun davasına bakarak MASON PROTOKOLLERİNDEKİ KARARLAR GEREĞİ HER FARMASON ZOR DURUMA DÜŞEN MASON BİRADERİNE YARDIM ETMEK ZORUNDADIR MADDESİNE Mİ? UYUYORSUNUZ DİYE SORMAK GELİYOR… ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN SAP VE SAMAN BİRBİRİNE KARIŞMIŞ GELDE ATATÜRK GENÇLİĞİ AYIKLA PİRİNÇTEN TAŞI… AYIKLADA PİRİNÇ İÇİNDEN BEYAZ TAŞI AYIKLAMAK NE MÜMKÜN!

Sevgi ve saygılarımla... Elimden gelen gerçekleri yazmaktan öteye gitmiyor… Mücadele ediyorum fakat kendi toplumumuz doğru söyleyenleri dışlıyor… ATATÜRK GENÇLİĞİ MÜCADELE HER YERDE…

ata mirası ulus… murat akbaş

KAYNAKÇA: BİZİM ATATÜRK Sayfa no:409-410- – AHMET AKGÜN – TOGAN YAYINCILIK