Konkasör,çeneli kırıcı gibi makinelerin üretimini sağladıklarından 7/24 servis imkânı sağlanıyor.

Fabo Makine Ürünleri

Geniş bir ürün yelpazesine sahip Fabo Makine ’de; Mobil Konkasör Tesisleri, sabit beton santrali, sabit mobil konkasör tesisi ve mobil beton santrali üretimi yapılıyor. Ayrıca ikinci el konkasör ve eleme tesisi satışı da vardır.

Kırıcıların Özellikleri

İlk kırımın yapıldığı ve daha sonra hassas kırım yapılan merdaneli kırım makinalarında en son teknolojik yöntemler kullanılıyor. 7/24 hizmet veren firma, belirli periyotlar ile makinelerin bakımlarının sağlıyor. Hassas kırımlardan geri dönen malzemeler için kullanılan tersiyer kırıcı için her geçen gün yenilemeler yapılıyor. Fabo.com.tr web adreslerinden satılan ürünler ve referans işleri görebilmeniz mümkündür.

Fabo Makine İletişim

Merkez Fabrikası İzmir/ Torbalı/ Yazıbaşı’nda de olan firma, Türkiye’deki şubesini yine bu fabrikaya yakın yerde kurdu. Yurt dışında ise Umman’da şube kuran firma dünya markası olmaya çalışıyor.

+90 232 856 01 57 numaralı sabit hat ve +90 532 565 49 75 numaralı cep telefonu numarasından Fabo Makine ’ye ulaşabilirsiniz. [email protected] adresine göndereceğiniz teklif istekleriniz ise kısa sürede firma yetkilileri tarafından cevaplanıyor.

Editör: TE Bilisim