Gelen son sızıntılara bakılırsa iPhone 8, Samsung'un amiral gemisi Galaxy S8'e benzer bir yapıya sahip olacak.  Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünleri ile ilgili başarılı tahminleri ile adını duyuran Slashleaks'in yayınladığı son karelere bakılırsa iPhone 8, Galaxy S8'deki gibi çerçevesiz bir ekrana sahip olacak. 

   Zira sızan karelerde, cihazın sim giriş yeri gösteriliyor ve bu sayede de nasıl bir tasarıma sahip olduğu net bir şekilde görülebiliyor.  iPhone 8 modelinin kablosuz şarj teknolojisiyle geleceği yönündeki iddialar da son sızıntılar ile yeniden gündemde.  Zira iPhone 8'in kablosuz şarj pedine ait olduğu iddia edilen görüntüler sızdırılmış durumda.  Eylül ayında yeni iPhone modellerini tanıtması beklenen Apple, bu lansmanda bir sürprize imza atabilir. Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddiaya göre, Apple "ucuz iPhone" olarak da anılan iPhone SE'nin yeni versiyonunu eylül ayında tanıtmaya hazırlanıyor.

   Yeni iPhone SE modelinin 399 eurodan başlayan fiyatlarla Avrupa pazarında satışa sunulacağı da gelen bilgiler arasında.

   Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili başarılı tahminleri ile adını duyuran iGeneration adlı Fransız bir kaynağa göre, Apple iPhone SE 2'nin tanıtımını Ağustos ayında gerçekleştirecek. 

İphone 8 ne zaman tanıtılacak?

     Tanıtım tarihi yaklaştıkça ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın yeni iPhone modeli hakkındaki iddialar da sıklaşıyor.  Apple'ın, yeniden tasarlanan iPhone 8'i, ve 7S ile 7S Plus’a getirilicek yeni güncellemelerinin Eylül ayında piyasaya sürülmesi bekleniyordu.  Apple'ın bu yılın eylül ayında tanıtması beklenen iPhone 8, 7S ile 7S Plus modellerinin hepsi gecikebilir. Çin yayınevi Digitimes’dan gelen duyumlara göre, üç iPhone'un da gecikmesi söz konusu.  Apple'ın, kablosuz şarj etme, 3D tarayıcı, Dokunmatik Kimlik ve OLED ekranı gibi yeni özellikleri telefona eklemekte güçlük çektiği söyleniyor. 

     LCD ekranlı ve kablosuz şarj edilebilecek olan iPhone 7S ve 7S Plus, söylentilere göre lüks sürümün etkileyici özelliklerine sahip olmayacağı gibi henüz üretimine de başlanmadı. Bu, Apple’ın önceki senelere göre, programının yaklaşık iki ay gerisinde olduğunu gösteriyor. 

Editör: TE Bilisim