Ofis kurmak ve sistem oluşturmak için sadece ofis kiralamak yetmemekte aynı zamanda ofis dekorasyonu, teknik donanım gibi malzemelerin de temini gerekmektedir. Bu yüzden yeni şirket kurmak isteyenlere yönelik oluşturulmuş ve şimdiye kadar başarıya ulaşmış olan Mikrofis Hazır Ofis sistemi en verimli ve uygun maliyetli sistemdir.

İstanbul Times Haber Merkezi

Şirketin kurulum aşamasında hem zamandan hem paradan tasarruf etmenizi sağlayacak Mikrofis Hazır Ofisler, klasik ofislerle karşılaştırıldığında en mantıklı ve en cazip seçeneği sunmaktadır. Klasik bir ofis kiraladığınızda uzun dönemli kontratlarla başlayıp, stopaj, aidat, Telekom, internet gibi hizmetlere, ofise ödediğiniz kiranın yanı sıra para ödemeniz gerekir. Ayrıca iyi bir asistan bulmak ve onun maaşını ödemek, ofisinize uygun mobilyalar seçmek ve onları satın almak gibi yorucu ve maliyeti yüksek süreçlerden geçmek zorunda kalırsınız.

Mikrofis hazır ofislerini kiraladığınızda ise ödediğiniz tek kalem kira bedelidir. Mobilya, teknik donanım, internet ve Telekom bağlantısı, iyi yetişmiş bir asistan arayıp bulma ve onun maaşını ödeme, ofisi temizletme gibi zahmetlerin altına girmenize gerek kalmadan sadece bilgisayarınızı ve işle ilgili dokümanlarınızı getirerek, tıkır tıkır işleyen profesyonel bir ortamda çalışmaya başlayabilirsiniz. Hemen mikrofis.com adresini ziyaret ederek size uygun hazır ofis seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA

Editör: TE Bilisim