Çetiner’in Emre Deveci’ye bu hızlı foto şop hikayesi nasıl oldu sorusunu sordu

Bu foto şop çalışmasını yaparken bir arkadaşım öylesine çekip paylaştı.Paylaşımdan sonra bir günde 1 milyon kişi tarafından izlenince çok mutlu oldum. Gen yaşımda yaptığım bir çalışmanın kısa sürede milyonarca k,işi tarafından beğenilmesi ve izlenmesine çok sevindim. Ancak bazı yorumları okuyunca da üzüldüm. Bu yorumlarda böyle bir şeyin olmayacağını iddia edenler başta olmak üzere bunun hile olduğunu söyleyen çok sayıda kişi olduğunu yapılan yorumlardan anlıyorum.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Peki Emre bu yorumlara ne tür bir çalışma ile cevap vereceksin ?

Bu yorumlara yapacağım yeni video ile cevap vermeyi düşünüyorum. Arzu ederseniz İstanbul Times TV nin kameraları da  bu çalışmamı canlı olarak çekebilir. Ben kendime çok güveniyorum. Yaptığım çalışma bugüne kadar yapılamadığı için böyle bir şeyin olmayacağını iddia edenlere de hak veriyorum. Bu arkadaşların endişelerini gidermek için yapacağım yeni bir çalışma ile meraklarını gidereceğim.

Peki Bir çok haber sitesi bu çalışmayı haber yaptı neler diyeceksiniz ?

Çalışmamı dikkate alıp haber değeri bulup yayınladıkları için hepsine teşekkür ederim. Siz de beni İstanbul Times Tv de ağırlayarak kendimi ifade etmeme imkan verdiniz İstanbul Times Yayın Grubu başta olmak üzere Foto Şop çalışmamı haber yapan herkese teşekkür ederim.

Hızlı Foto Şop çalışmasından sonra talepler artımı peki ?

Bildiğiniz gibi Düğün,Doğum,şirket,reklam çalışmalarına yönelik fotoğraf çekimi yapıyorum. Daha önce zaten ekibimle beraber yoğun  bir iş tempom vardı. Medya’da foto şop haberim çıktıktan sonra talepler daha da arttı. Bu talepler beni mutlu ediyor. Ekibimize yeni arkadaşları dahil ederek bütün taleplere yetişmeye çalışıyoruz.

İstanbul Times Yayın Grubu olarak size ,ekibinize ve yayınımızda emeği geçen çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ederim.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim