Necmettin ERBAKAN “İsrail askeri yaparlar haberin olmaz”derken,

Mahir KAYNAK “ORTA DOĞU Coğrafyasında terör örgütleri varsa bu örgütlerin arkasında muhakkak İSRAİL, İNGİLİZ ve AMERİKAN oyunları vardır. Onlardan habersiz bir adım bile atamazlar.”

Tarihten bilgi ve önemli şahsiyetlerden ders almak en büyük hediyedir. Tarih bilgisi yoksun olarak bunu tarif etmek ise düşmana hizmettir. Bugün bilgiye sahip olan kişiler ve toplumlar başarıya daha çabuk elde edebiliyor ve tarihte daim olarak varlıklarını sürdürürler. Fakat bu bilgi dost güven verirken; düşman elinde bir silaha dönüşebiliyor.

Tarihe ve şahsiyetlere bakarsak;

1945 – 1990 arası “SOĞUK SAVAŞ DÖNEMİNDE” din üzerinden emperyalist yayılmacı istilacı oyunlar esnasında,

“Amerikan ulusu parlak atılımlar yapmak için yaratılmıştır. Tanrı sıkıntılar içersinde kıvranan insanlığın yazgısını Amerikalılara emanet etmiştir.” 1933`te HİTLER`le Antlaşma İmzalayan PAPA XII PİUSdaha sonra,

Aralık 1945 HİTLER`in mirasçısı AMERİKA,

“Dinleri komünizme karşı örgütleme stratejisini Hitler`den devralıyor”.

Türkiye, 1950’de Kore’ye ilk asker ihracını 4.500 insanımızı yollayarak gerçekleştirdi. Türk Askeri orada 767 şehit verirken, 2111 kişi de gazi oldu.Dönemin Amerikan Dışişleri Bakanı Dulles, “Bir Türk askeri bize 23 sente mal oluyor” demişti. Çünkü o dönemde basılan kırmızı renkli dolarlar, gerçek doların sekizde biri değerinde idi. Ve sadece Türk askerine veriliyordu. Ve 4.500 Türk askerinin maliyeti ‘1.035’ dolar ediyordu. Bu NATO’ya girebilmenin bedeliydi.

Amerikalı Senetör WILLEY ile Amerika Dışişleri bakanı Mr. FosterDULLES arasında şöyle bir konuşma geçer:

Senetör WILLEY:

-“Bir TÜRK askerinin yıllık maliyeti 200 Dolar mıdır?”

Dışişleri Bakanı Mr. Foster DULLES:

-“Evet, bu civarda.”

Senatör WILLEY:

-“Bizim silah altın da tuttuğumuz her Amerikalı askerin maliyetinin yılda 6000 Dolardan fazla olduğu doğru mu?”

Dışişleri Bakanı Mr. Foster DULLES:

-“Evet, öyle olsa gerek.”

Senatör WILLEY:

-“Öyleyse ekonomik açısından yanımızda savaşan bir TÜRK bulundurmak iyi bir iş olur.”

Karşımızdaki VAMPİR EMPERYALİSTLERİN nasıl bir düşünceye sahip olduklarını anladınız mı?

Yani o zamanlarda “Amerika, her yıl TÜRKİYE`ye 135 milyon dolar savunma malzemesi verir”. O zaman Türkiye`nin 500.000 askeri varsa 135 milyon dolar askeri ile Amerika`ya bağlamış oluyoruz. Amerikan`nın bir TÜRK ASKERİ için yaptığı harcama,

135 milyon dolar / (bölü) 500.000 TÜRK ASKERİ =270 DOLAR yani onlar için her şey para ve ORTA DOĞU ENERJİSİNİ KİM KONTROL EDECEKTİR.

26.08.1978 tarihinde İngilizler de şöyle tarif etmişler.İngiltere’de yayımlanan The Economist dergisinde,

“Türkiye Ortadoğu’nun manavı, kasabı, sütçüsü olursa hem kendisi için, hem de bölge için daha yararlı olacak” denilmiş.

“Türkiye’nin en iyi ihraç ürünü askeridir”bu söz George Soros’a ait günümüzden.

Yani o günden bugüne ülkemizde bakış değişmemiştir. BİZLERE ÇOK ŞEY ANLATMASI GEREKMEZ Mİ? Bizim halkın vekilleri de, yıllardır ülkemize bakışı hiç bozmadan tezkereyi kapalı, gizli oturumda geçirdiler. Unutmamak lazım. Bu ülke, bu topraklar bu tip oyunları ve oynayanları tarihte hep tasfiye etmiştir. Sadece zaman meselesi değil de nedir?

Bu topraklarda savaş bitmez, kan akmaya devam eder. Fakat savaşa girmek için cebinde paran da olacak. Şimdi IMF’ye 1 milyar $ borcumuz kaldı deyip, biz borç veriyoruz diyenlere şunu sorun denk gelirseniz.

İç, Dış borç nasıl oluyor da 600 Milyar $’a dayanıyor?
Halkın kredi borcu 400 Milyar $’a dayanmışken, yani gırtlağa kadar, elimiz kolumuz boka batmışken, kime nasıl yumruk sallayıp da diktatör devireceğiz?
Oyun içinde oyun değil mi?

Aynısı Komşumuz Yunanistan`a da uygulanarak dünyaya batmış bir Yunanistan masalı anlatılırken; aslında bugünlerde Ege adalarında yapmış olduğu çıkışlar “TAŞERON ASKER KAÇ DOLAR?” başlığı okuyucularıma bir anlam ifade ediyor mu?

Bunu Suriye ve Irak`ta yaşayan o toprakların yumuşak karınları olan Kürtleri veya PKK, PYD, IŞID v.b terör yapıların nasıl ucuz “TAŞERON ASKER KAÇ DOLAR?” olduğunu gören var mı? Bunu eskiden ERMENİSTAN VE ASALA ÖRGÜTÜ üzerinden de uygulamadılar mı? Hatta daha eskiden Azerbaycan HOCALI KATLİAMI başta Rusya göz yummadı mı? Kim dost kim düşman sen daha bunu bilmiyorken neyi anlatayım?

Hem de bu savaşı özgürlük için, vatanın için veya devlet kurman için birbirine düşürüyorlarsa;

“OLTADAKİ KÜRTLER KİME YEM VEYA KİME HİZMET EDİYORSUN?”

İSRAİL OYUNU, İNGİLİZ ANAHTARI VE AMERİKAN VAMPİRLİĞİ HA BU ARADA RUS VOTKASINIDA UNUTMAYALIM.

YA BU TOPRAKLARDA YAŞAYAN HALKLAR BİRBİRİNİZİ ÖLDÜRMEK İÇİN DEĞİL DE BİRLİKTE MÜCADELE ETSEKDE BİRİLERİNİN

“TAŞERON ASKERİ” olmasak iyi olmaz mı? Size verilen silahları alıp onu gerçek düşmana sıkmak daha doğru olmaz mı?

Bu arada ikinci dünya savaşında dinleri ve İslam`ı kullanarak dünyaya egemen olma kuramı, bir kez daha başarısızlığa uğradı.

Hitler, kendisini kışkırtıp para ve teknoloji sağlayarak Rusya`ya saldırtan AMERİKA tarafından ortadan kaldırılacak (Aynı SADDAM HÜSEYİN de olmadı mı?). Almanya bir AMERİKAN YARI –SÖMÜRGESİ olarak İngiltere ve Fransa, Almanya`ya kaptırmaktan korktukları sömürgelerini kurtarıcı olarak gördükleri AMERİKA`ya kaptıracaklardı savaş sonunda sonuçlarını gören var mı?

Hitler`i besleyip, palazlandırıp, Rusya`ya karşı savaşa süren AMERİKA`nın daha sonra onu diktatör ilan ederek Almanya`ya saldırması ve işgal etmesi, günümüz insanının ve devlet başkanlarının bir kez daha düşünmesini istiyorum.

Bugün Türkiye`nin Suriye`de “AMERİKAN VE AVRUPA BASININDA İŞGALCİ, KÜRTLERİ VE SİVİL HALKLARI KATLEDİYOR DİYE” haber yapıyorsa;

Hatta sen; TÜRKİYE CUMHURİYETİ`ni kendi elinle REFERANDUM ile tek adam diktatörlüğüne götürmesini sağlıyorsa seninde yarın HİTLER GİBİ, SADDAM HÜSEYİN GİBİ, KADDAFİ GİBİ bir duruma düşürmeyeceklerini mi zannediyorsun?

“TARİH BİLGİSİ DERSİ ALMAK”başta da söylediğim gibi:

“Tarihten bilgi ve önemli şahsiyetlerden ders almak en büyük hediyedir. Tarih bilgisi yoksun olarak bunu tarif etmek ise düşmana hizmettir. Bugün bilgiye sahip olan kişiler ve toplumlar başarıya daha çabuk elde edebiliyor ve tarihte daim olarak varlıklarını sürdürürler. Fakat bu bilgi dost güven verirken; düşman elinde bir silaha dönüşebiliyor.

“TARİH BİLMEK VAR OLMAK DEMEKTİR.” Ata mirası ulus

Sevgi ve saygılarımla “LAFIN TAMAMI BENİM GİBİ APTALA SÖYLENİR” biz “ATATÜRK GENÇLİĞİ” İNSANLARI, CANLILARI VE DOĞAYI YAŞATMAK İÇİN VARIZ.

“MECBUR KALINMADIKÇA ÖLDÜRMEK CİNAYETTİR.” MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Bu arada bu işin arkasında “ÜLKELER YOK FAKAT ÜLKELERİN İÇİNDE GÖLGE GİBİ YAŞAYAN BİR AVUÇ KENDİLERİNİ SEÇİLMİŞ IRK OLARAK GÖREN VE DÜNYAYI CEHENNEME ÇEVİRMEK İSTEYEN “MAYMUNLAR CEHENNEMİ – SAVAŞ” FİLMİ TEKRAR İZLEMENİZİ ÖNERİRİM. KENDİNDEN BAŞKALARINI HAYVAN GÖREN BU YAPI HER ŞEYİ YAPMA HAKKINI KENDİNDE GÖRMEYİ BİR HAK BİLİYOR NOKTA…

ORDA DOĞU BATAKLIĞINDAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMADAN ÇIKAMAZSIN… BUGÜN ONUN EMANETİ ATATÜRK`ÜN GENÇLİĞE HİTABESİYİZ… ata mirası ulus… murat akbaş

Kaynakça: TÜRKİYE`NİN SİYASİ İNTİHARI – YENİ – OSMANLI TUZAĞI – CENGİZ ÖZAKINCI – OTOPSİ YAYINLARI