AGD Sultanbeyli İlçe Başkanı Bilal İnce, şubeleri tarafından organize edilen Kurban Organizasyonu hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Siyer-i Nebi, Mekke’nin Fethi, Yazet gibi bir çok organizasyona imza atan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sultanbeyli Şubesi bu kez yeni bir hayır organizasyonu düzenliyor. Kurban Organizasyonu kapsamında çağrıda bulunan AGD İlçe Başkanı Bilal İnce, “Hisse ve canlı kurban satışı, deri ve kelle bağışı konusunda vatandaşlarımızın duyarlılıklarını bekliyoruz” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Yusuf Özgür Bülbül 

AGD Sultanbeyli Şubesi tüm Sultanbeyli halkına hisse, deri ve kelle bağışı konusunda çağrıda bulunuyor. AGD Sultanbeyli Şube Başkanı Bilal İnce yaptığı açıklamada, daha önce de bu organizasyonu yaptıklarını, tecrübeli olduklarını ve daha önceki yıllarda hisse alan vatandaşların çok memnun olduğunu ifade etti.

“Titizlikle Yürütüyoruz”

İnce şunları kaydetti: “Kurban Bayramı’nda hayırlara vesile olmak maksadıyla hisse ve canlı kurban satışı, deri ve kelle bağışı çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Çalışmalarımızın özeti; kurbanı kesiyoruz, hisseliyoruz ve dilerseniz evinize teslim ediyoruz. Bununla birlikte salih nesiller yetiştirmek için gayret gösteren Anadolu Gençlik Derneğimizin gençlik çalışmalarına katkıda bulunmak, eğitim merkezimize destek olmak için kurban derilerine ve kellelerine talibiz. Rabbim şimdiden kabul buyurdun İnşallah.”

AGD Sultanbeyli Şubesi 2019 yılı için fiyatlarını aşağıdaki şekilde belirledi.

25 – 30 Kg Hisse Satışı 1.700 TL

30 – 35 Kg Hisse Satışı 1.900 TL

35 – 40 Kg Hisse Satışı 2.100 TL

Hisse Detaylı bilgi için: 0545 209 65 34

Deri ve Kelle Bağışı için: 0533 480 13 46

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim