İnanç ve yumruğun gücü başarıyı getirecek

Gazeteci yazar ve Gündem Programının yapımcısı ve sunucusu Hüseyin Çetiner bu sefer farklı bir mekanda bugüne kadar yapmadığı bir çalışma yaparak Box Ringi etrafında  bir program gerçekleştirdi.


Box ve Kick Box’ta dereceleri olan Sinan  Ulutürk şunları söyledi

“Yıllardır Boks ve Kick Boks sporuna emek veriyorum.  Türkiye içi bir çok derecem var.  16 Mart 2015 de Taylan’da ypılan Uluslararası  Kick box turnuvasına katılacağız. Çok çalıştım ve  kendime çok güveniyorum. Bu duruma gelmemde emekleri olan bir çok hocam oldu hepsine teşekkür ederim. Şu an antreman yaptığımız  İlyas İlter hocam’a ait olan İlter Spor Kulübüne’de teşekkür ederim. Bana sponsorluk konusunda destek bulan Menajerim Kadir Aktürk’ün babası sayın Müslüm Aktürk’e çok ama çok teşekkür ederim. Ayrıca bana sponsor olan ülkemizin lider eğitim kurumu Doğa Kolejine de aracılığınız ile teşekkür ederim”.


Evrim Sam Karagöz ‘de iddialı bir diğer Kick Box sporcusu

Bugünlere gelmeme katkısı olan bütün hocalarıma teşekkür ederim.  Şu an çalıştığımız İlter Spor Kulübünün kurucusu ve eski  bir Boksör olan değerli hocam İlyas İlter’e teşekkür ederim.  Arkadaşım Sinan Ulutürk’ünde de belirtiği gibi 16 Mart 2015 de Taylan’da gideceğiz. Amacımız burada ay yıldızlı bayrağımızı canlandırmak olacak. Kendimize de güveniyoruz. İnşallah ülkemize elimiz boş dönmeyeceğiz dedi.


İlyas İlter Küçükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Temel Karadeniz bize sahip çıksın çok şampiyon çıkaracağız dedi

Kendisini Boks sporuna adamış olan  boksör İlyas İlter kurusu olduğu ve Küçükçekmece Belediyesi sınırları içinde yer alan İlter Spor Kulübü olarak kıt imkanları ile çok şampiyon çıkardıklarını söyledi. Küçükçekmece Belediye başkanı DT.Temel Karadeniz’in kendilerine sahip çıkması ile binlerce çocuk ve genci sokaktaki kötü alışkanlıklardan  alıp spora yönlendirebileceğini ifade etti. Amacının Türk Boks’una hizmet edecek kabiliyetli gençleri bulup elinden tutarak dünya şampiyonları yetiştirmek. Bunu yapabilmek içinde devlet büyüklerimizin maddi ve manevi desteklerini ihtiyaç duymaktayız. Bunun içinde ilçe sınırları içinde yer aldığımız Küçükçekmece Belediye başkanı Sayın Temel Karadeniz’in yardım ve desteklerini bekliyoruz dedi.


Menajer Kadir Aktürk inaölı ve kararlı bir şekilde yıllardır çalışıyoruz başarıyı yakalayacağız dedi

Tayland’a gidecek 3 sporcunun da menajeri olan Kadir Aktürk 16 Mart 2015 de Taylan’da yapıacak olan müsabakada başarılı bir sonuç ile döneceklerini ifade ederek Sinan Ulutürk, Evrim Sam Karaköz ve şu an aralarında olmayan diğer arkadaşları ile birlikte  yapılacak turnuvaya katılacaklarını ifade ederek kendilerine güvenen herkesi mahçup etmemek için çalıştıklarını söyledi.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 
 
    
Editör: TE Bilisim