Voleybolcularımız namağlup şampiyon oldu

Sarıyer Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı Bursa’nın Gemlik ilçesinde karşılaştığı  Kadıköy takımlarından Samanyolu’nu yenerek (3-1) namağlup şampiyon oldu ve üçüncü lige yükseldi.

İstanbul Elemeleri’nde tüm rakiplerini dize getirerek Türkiye Elemeleri’ne katılmayı başaran Sarıyer Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı, Marmara Bölgesi Elemeleri’nde tüm rakiplerini yenmeyi başararak Sarıyer için çok önemli bir başarıya imza attı.

Bursa’nın Gemlik ilçesindeki Gemlik Spor Salonu’nda Saat: 12.30’da başlayan son maçında Kadıköy Bölgesi takımlarından Samanyolu ile karşılaşan voleybolcularımız, birinci seti 25-19, ikinci seti 25-20 kazandı, üçüncü seti ise 26-28 kaybetti.

Heyecan içerisinde geçen karşılaşmanın dördüncü setinde ise voleybolcularımız 25-23’lük skorla maçı kazanan taraf oldu.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü  Genç, bugüne gelinmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederken, “Voleybolcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını  diliyorum. Emeklerimizin, çabalarımızın geriye başarı olarak dönmesi bizi özellikle mutlu ediyor. Bu başarının diğer spor dallarında da gösterilmesi Sarıyer’in geleceği açısından son derece önemli” dedi.

Sarıyer Belediye Spor Kulübü  Başkanı Ali Ergenç ise, "Sarıyer'imizin adını her platformda başarıyla temsil etmek istediğimizi söylemiştik. Bugün bunu voleybol alanında gerçekleştirdik. Bu başarıyı, başta Sarıyer Futbol Takımı olmak üzere tüm spor dallarında göstermek için yoğun çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim